Foto: Dragana Udovičić

Zahvalan za brzo reagovanje policije

VESIĆ: Oštro osuđujem napad huligana na vozača Parking servisa

BEOGRAD- Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je, povodom današnjeg napada na radnika JKP "Parking servisa", da Grad Beograd najoštrije osuđuje vandalski napad huligana na vozača tog preduzeća

Beograd
> 00:00h

"Zahvalni smo pripadnicima policije koji su se našli na licu mesta, zaštitili vozača i huligane priveli pravdi. Verujemo da će pravosuđe biti na isti način efikasno i da će ovi huligani dobiti zasluženu kaznu", izjavio je gradski menadžer.

On je naglasio da Grad podržava rad "Parking servisa" i da će učiniti sve da zaštiti ljude koji rade u komunalnim službama.

"Odlučni smo u nameri da u Beogradu vlada red i da se poštuje zakon, što podržava većina građana. Nećemo da dozvolimo da se bahate huligani i da misle da mogu da vladaju gradom.U Beogradu će se znati red, jer Beograd je grad u kome pristojni, pošteni i porodični ljudi treba da budu zaštićeni i sigurni. Ovo neće biti grad za kriminalce, huligane i bandite", dodao je Goran Vesić.

Beogadski mediji su javili da je radnik Parking servisa N. M. zadobio je telesne povrede u fizičkom obračunu sa dvojicom muškaraca na Autobuskoj stanici, kao i da je policija uhapsila dve osobe.

(Tanjug/Foto: Dragana Udovičič/Ilustracija)

(KURIR TV) KRVAVI NOSEVI: Pogledajte tuču vozača u centru Beograda!