Foto: FoNet

Letelo perje

KRSTIĆ: Šešelj donosi haos i beznađe ŠEŠELJ: Krstić bi da bude intelektualac, ali mu ne ide

BEOGRAD - Nebojša Krstić, marketinški stručnjak i bivši savetnik Borisa Tadića, objavio je niz tvitova u kojima oštro kritikuje lidera radikala Vojislava Šešelja, na šta ga je podstakla Šešeljeva izjava o potencijalnom puštanju na slobodu osuđenih za ubistvo nekadašnjeg premijera Zorana Đinđića.

Politika
> 00:00h

Šešelj mu nije ostao dužan, rekavši pritom da se Krstić ceo život trudi da postane intelektualac, ali da mu to nikako ne ide!

- Građanskoj Srbiji ne treba uređena evropska Srbija. Njima treba šešeljevština, haos, očaj i beznađe. U njemu se oni šepure i kao važni su - napisao je Krstić na Tviteru, a onda dodao:

- Građanskoj Srbiji Šešelj je upravo po meri. Nikavih zamerki nemaju na njega. Njima je meta Vučić koji se drznuo da predvodi evropsku Srbiju - tvitnuo je Krstić, a ni nakon toga se nije zaustavio:

- Zanimljivo je da nijedan ugledni intelektualac nije reagovao na Šešeljeve izjave o Đinđiću. Moje objašnjenje: njima to uopšte ne smeta - poentirao je on.

Šešelj mu je na to uzvratio, rekavši da je vrlo diskutabilno ko je intelektualac u celoj priči, prenosi Alo.

- Krstić se upire iz petnih žila da postane kakav-takav intelektualac, ali mu to nikako ne polazi za rukom. Za njegovu informaciju skoro svi srpski intelektualci stoje uz SRS, ali su uz nas i radnici i seljaci i što je najbitnije i omladina, a on može samo da jadikuje zbog toga - rekao je Šešelj.