Foto: Jutjub

Oprez

(VIDEO) DELUJE KAO OBIČNA KUKA NA ZIDU: Bićete šokirani kada vidite šta zapravo radi i čemu služi!

Sa kamerama koje se svuda nalaze u današnje vreme, bitno je da znate da vas ne gleda samo "veliki brat", to može da bude vaš komšija, kolega ili bilo koja vrsta poremećenog voajera.

Ludi svet
> 00:00h

Sve što je potrebno je skrivena kamera za koju mislite da je nemoguće ne otkriti, ali s obzirom na tehnološki napredak i kreativne načine za implementaciju i skrivanje...sve je moguće! Kamere su danas izuzetno male i omogućavaju lako skrivanje. Jedan od primera je ova kuka na zidu u sobi devojke na koledžu, a nikada vam ne bi palo na pamet da je kamera unutra. Ipak, ova žena je inžinjer koja je radila na naftnoj platformi i odlučila je da još jednom pogleda ovu kuku. Tada je otkrila da je to zapravo skrivena kamera.

Bila je užasnuta činjenicom da je neko pratio svaki njen korak i posmatrao je. Za CNN je rekla sledeće: "Svaki dan, anksioznost i strah preovladaju jer pomislim da će se snimak pojaviti negde na internetu i to me proganja." Kako uopšte ove male kamere rade? Ovde imamo objašnjenje kako rade kao i činjenicu koliko "nevino" izgledaju. Svaki put kada se nalazite u nekom novom okruženju, budite na oprezu prema sumnjivim stvarima na zidu i ako otkrijete nešto, pozovite policiju. Ovo su vrlo ozbiljni zločini, a na građanima je da prijave sve kriminalne aktivnosti.

(Damn)