Foto: Dragana Udovičić

MUP proširuje istragu

KURIR TV POTRAGA ZA NOVIM DOKAZIMA Forenzičari pretražuju drugi deo kanala gde je nađeno telo Jelene

BEOGRAD - Forenzičari, policija i radnici Srbija Šume i danas raščišćavaju kanal u borčanskom naselju Crvenka u kom je pre dve nedelje pronađeno beživotno telo svirepo ubijene pevačice Jelene Krsmanović.

Crna Hronika
> 00:00h

Policija je odlučila da proširi pretragu, pa se sada istražuje i drugi deo kanala, ka stadionu u Crvenki, u nadi da će se pronaći neki dokaz koji bi doveo do osumnjičenog za brutalno ubistvo pevačice.

Ispred kuće Marjanovića je danas mirno, tek ponekad izađu svekar i kuma, ali niko iz porodice ne želi da daje izjave za medije. Muk je i komšiluku, koji takođe nisu raspoloženi za razgovor sa znatiželjnim predstavnicima medija.

Foto: Dragana Udovičić

Jedino što se može čuti je pitanje komšija zašto je Jelena otišla da trči baš na nasip, koji je udaljen nešto više od 4 kilometra od kuće, kad je u blizini imala bolju stazu.

Meštani navode i da ovo nije prva tragedija koja je potresla borčansko naselje Crvenku, podsećajući na slučaj kada je mladić pijan pokosio druga i devojku baš kod rampe na nasipu.

Foto: Dragana Udovičić

Oni su mu oduzeli ključeve od kola, ali je mladić u međuvremenu otišao sam po njih, seo u kola i pregazio ih. Podsetimo, posle pretrage kuće i dvorišta kuće Marjanovića, forenzičari i inspektori su odneli dve kese.

Majka ubijene pevačice Jelene je bila sa njima, kao i dva svedoka, odnosno komšinice koje su ušle sa policijom.

(J. Rafilović)