Foto: Printscreen Youtube

Uvrnuto

(VIDEO) PROFESORKA SPAVALA SA UČENIKOM: A muž je podržao kad su je uhapsili

Udata srednjoškolska profesorka engleskog jezika iz Nju Berlina u američkoj saveznoj državi Viskonsin, dobila je otkaz i pride joj je otpočelo suđenje zbog seksualnog zlostavljanja maloletnog učenika sa kojim je navodno spavala čak 15 puta.

Planeta
> 00:00h

Sara Domres izjasnila se pred sudom da nije kriva, a preti joj kazna i do 12 godina zatvora. Veruje se da je njen odnos s učenikom od 15 godina započeo prošle godine, dok je tinejdžer još bio nevin. Ali, policija nije započinjala istragu dok u jedan dečakov prijatelj nije prijavio Domresovu.

Policija je tokom istrage otkrila više od 1.000 SMS poruka koje je par razmenio, a veštačenjem njenog računara utvrđeno je da je preko Gugla pokšavala da proveri “kolika je zatvorska kazna za nastavnika koji spava s učenikom”.

Otkriven je čitav niz poruka neprimerenog sadržaja u kojima je profesorka učenika zvala "bebica". Jedna od mnogobrojnih poruka je glasila: “Nadam se da si mislio na mene, bebice. Moram ići jer će on (suprug) uskoro doći kući. Volim te. Budi dobar, misli na mene i ni na kog drugog! Ha ha.”

Druga je glasila: “Strašno me privlačiš! Ne mogu da dočekam našu noć da radimo šta god poželimo!!!” Domres je takođe podsticala tinejdžera da nikome ne otkrije njihov odnos, čak i ako veza ne potraje.

“Volim te, bebice, i zauvek ću te voleti. Samo kažem da ako ti mene ne budeš uvek voleo, molim te da me barem voliš kao osobu koju bi to jako povredilo. Neverovatan si i značiš mi sve na svetu. Zauvek želim da budem tvoja.”

Par je navodno većinu svojih nezakonitih susreta imao na parkiralištu, a jednom prilikom i u motelu dok je njen suprug bio na nekoj zabavi.Jednom prilikom on ih je navodno uhvatio "na delu" ali sve se završilo samo svađom. Profesorkin suprug ostao je uz nju i nakon što je uhapšena i počelo joj suđenje.

Domresovoj je određena kaucija u iznosu od 1.000 dolara, a u školi je dobila otkaz.

(Net.hr/Unilad)