Foto: Reuters

Engleska na nogama u finišu Premijer lige

NOVI DŽEJMS BOND BOLESNO ISKREN: Ako Totenhem osvoji titulu - povratiću

Engleski glumac Idris Elba rekao je da će mu kao velikom navijaču Arsenala biti fizički loše ako Totenhem osvoji titulu.

Fudbal
> 02:34h

"Biće mi fizički loše ako Totenhem osvoji titulu. Bukvalno bih povratio. Jako dugo nisu bili nešto dobri, a sad im dobro ide. Ali, kad je tako, okej, srećno im bilo", rekao je Elba za Bi-bi-si (BBC).

Elba je zvezda serija Žica (The Wire) i Luter (Luther), a govorka se da bi mogao da bude novi Džejms Bond.

Poznati fudbalski analitičar BBC-ja Mark Lorenson svakog vikenda dovodi različite goste sa kojima priča o fudbalu. Sada je pored Elbe bio gost i njegov kolega iz filma Dan Bastilje (Bastille Day) Ričard Maden, a njih dvojica su predviđali rezultate predstojećeg kola.

Maden je rekao da više voli ragbi, a kada je trebalo da prognozira meč Lester - Vest Hem, izvinio i rekao je da ne zna baš ništa o fudbalu.

"Evo, ja ću da ti kažem. Vest Hemu ide dobro, ali Lester razbija trenutno. Pobediće Lester, recimo 2:0", rekao je Elba.

Glumac koji se proslavio glumeći Stringer Bela u Žici je pored prognoze utakmice Arsenal - Kristal Palas, uporedio i sezonu njegovih "tobdžija", trenutno trećih na tabeli sa snukerom.

"Protiv Kristal Palasa biće 4:0. Neke sezone su kao bilijar, sve ubacuješ. Ali, druge su kao snuker mečevi kada gledate i samo pričate 'Hajde, molim te, ubaci samo jednu", rekao je Elba.