Foto: Saša Pavlić

Fudbaler Zvezde osudio provokaciju igrača Partizana

(VIDEO) GRUJIĆ O EVERTONU: Ne zna šta je uradio... Napraviće sebi probleme u gradu!

Fudbaler Crvene zvezde Marko Grujić izjavio je da će igrač Partizana Everton Luiz napraviti sebi velike probleme zbog načina na koji je provocirao navijače crveno-belih posle postignutog gola.

Fudbal
> 16:46h

Crvena zvezda i Partizan igrali su 1:1 u 151. "večitom derbiju". "Odigrali smo jedan dobar derbi, pun naboja. Nije bio kao prethodna dva što se tiče šansi. Poveli smo, ali smo onda nesrećno primili gol. I dalje mislim da je Kahriman najbolji golman u ligi. Puno puta nas je spasao i niko mu ne zamera zbog greške", rekao je Grujić.

Everton je izjednačujući gol u nadoknadi vremena proslavio tako što je provocirao navijače Zvezde. "Ne zna šta je uradio... Osramotio se. Napraviće sebi probleme u gradu, udaraće glavom o zid za dan dva. Katastrofalno se ponaša. I u prošlom derbiju je isto skakao na svaki duel", istakao je Grujić. On je rekao da mu je žao što Zvezda nije pobedila Partizan. "Krivo mi je što nisam dao gol, dva minuta me je delio od treće pobede ove sezone nad Partizanom. Na korak smo od titule", naveo je Grujić.