Foto: Beta

Crno-beli nezadovoljni igrom

JOVANOVIĆ: Remi je najpravedniji rezultat 151. večitog derbija

Fudbaler Partizana Marko Jovanović ocenio je da je nerešen rezultat najpravedniji ishod 151. "večitog" derbija protiv Crvene zvezde.

Fudbal
> 14:28h

"Remi je, na kraju, najpravedniji rezultat. Nismo igrali kako treba, nismo igrali kako smo se dogovorili. Bespotrebno smo nervozno ušli u utakmicu. Grešili smo u jednostavnim pasovima, nismo igrali onu igru koja nas je krasila u prethodnim mečevima i prethodnom derbiju. Ne znam šta je bio razlog", rekao je Jovanović novinarima posle utakmice.

Partizan je sinoć kao gost igrao nerešeno 1:1 sa Crvenom zvezdom u 31. kolu Super lige.

"Ostaje nam da analiziramo ovu utakmicu i okrenemo se najbitnijoj utakmici za nas - polufinalu Kupa", dodao je Jovanović.

Zvezda je vodila od 85. minuta, a Partizan je do boda došao u poslednjim trenucima, posle šuta Evertona Luisa sa više od 35 metara i velike greške golmana crveno-belih Damira Kahrimana.

Da je Partizan odigrao lošu utakmicu slažio se i Ivan Bandalovski.

"Ovo je bila naša najlošija utakmica otkako je došao novi trener. Igrali smo loše i izvukli smo se u nadoknadi vremena i izbegli poraz. Ali, bolje i to nego da budemo bolji i izgubimo kao u prošlom derbiju", rekao je Bandalovski.

Posle prvog kola plej-ofa u Super ligi Srbije Zvezda je prva na tabeli sa 42 boda, a Partizan je treći sa 28 i ima dva boda manje od drugoplasiranog Čukaričkog.