Foto: Marina Lopičić

Uveren u izborni uspeh

STEFANOVIĆ: Glas za Levicu Srbije nije bačen

Nekada velike partije, koje su postale svesne da neće preći cenzus, sada pokušavaju da ubede građane da je glas za Levicu Srbije bačen, što nije tačno i to je samo odraz njihove panike, izjavio je danas u Blacu predsednik te partije Borko Stefanović.

Politika
> 02:54h

"Sada se plaše i nervira ih to što postoji nova snaga i nova energija, Levica Srbije, i pokušavaju građane da ubede da je to bačen glas, a nije", rekao je Stefanović.

Prema njegovim rečima, sada su svi na istom i niko od njih više nije velika stranka, niti ima pravo da govori da je samo glas za njih glas protiv Vučića.

Stefanović je istakao da građani u nedelju biraju između politika prošlosti Aleksandra Vučića i stare opozicije, koja podrazumeva otupuštanja, privatizaciju uspešnih preduzeća i štednju, i politike Levice Srbije koja se bori za čoveka i uništen srednji sloj.

"Mi nemamo nikakve dodirne tačke sa tim partijama. Naša politika je i bolja i suprotna od njihove. Imamo program za izlazak iz krize koji je okrenut čoveku, a ne potrebama krupnog kapitaliste", poručio je Stefanović.