Foto: Fejsbuk

Konstantna borba

(VIDEO) ISPOVEST ZAVISNICE OD SEKSA: Dečko mi je iscrpljen, treba mi 10 puta na dan!

Ona je radnica koja naizgled živi normalnim životom, ali zbog svoje zavisnosti od seksa koji je pokrenuo gadan raskid koštao ju je posla, ali i prijatelja.

Žena
> 00:00h

Sami Volton ima 29 godina, a s 20 je razvila težak zavisnosti od seksa, odnosno nimfomanije. Za sebe kaže kako nije rob droga, alkohola ni lekova, već sopstvene požude.

Danas uspeva da održi monogamnu vezu s partnerom Džejmsom Kitesom (38), ali priznaje kako ne može da drži ruke podalje od njega pa ga "napada" seksom i do 10 puta na dan, zbog čega je iscrpljen.

Sami kaže da njena namera nije da privlači pažnju niti da izazove smeh, već da objasni ljudima kako je to stvarni problem i zavisnost koja pogađa mnoge.

"Većina muškaraca misli kako bi bilo super imati partnerku koja želi seks toliko koliko ja, ali nijedan moj bivši dečko nije mogao da se nosi s time. Srećna sam što sam upoznala Džejmsa, ne samo da je dovoljno fizički izdržljiv, već mi i pruža podršku i ne osuđuje", rekla je Sami.

Ako je on pak preumoran, Sami će se snaći uz pomoć kolekcije seks-igračaka od hiljade evra koju čuva u kući.

"Na početku sam se osećao kao da sam dobio na lotu, ali sada postajem stariji i sve mi je teže da pratim taj tempo. Ponekad dođe težak dan, ali Sami to razume", kaže Džejms.

Doktori su Sami davali terapiju u obliku tableta kako bi ograničila svoje seksualne porive, ali ona je to odbila jer se nije osećala dobro i smatrala je kako je niko od njih niti ne želi shvatiti.

Problem se razvio u njenim ranim 20-ima nakon prekida s dugogodišnjim partnerom, u vezi u kojoj bi svoj libido opisala kao prosječan. Zbog izrazitih poriva za seksom Sami se dopisivala s brojnim muškarcima te je putovala po cijeloj Velikoj Britaniji kako bi se nalazila s muškarcima, ali i ženama zbog seksa.

"Nisam se pojavljivala na poslu pa sam dobila otkaz, živela sam u začaranom krugu žudnje, zadovoljavanja zavisnosti i osećaja srama. Dovela sam se u situacije koje nisu bile bezazlene, seksajući se s potpunim strancima", kaže Sami.

Shvatila je da ima pravi problem, a ne samo da se oporavlja od raskida veze kako su neki mislili - 2010., nakon što se probudila u nepoznatoj kući stotinama kilometara dalje od kuće.

Potražila je pomoć od doktora koji joj je propisao terapiju koja se inače daje za napade panike i anksioznost. Oko šest meseci nakon toga upoznala je sadašnjeg dečka pa mu je iskreno rekla s kakvim se problemima nosi, a on joj je velika podrška.

"Dečko mi je i ljubavnik i terapeut, a u bilo kojem trenutku u kom se osećam loše, samo nazovem njega i on mi pomogne", tvrdi Sami.

(Daily Mail)