Foto: Petar Đorđević

Manja materijalna šteta

NA METI PROVALNIKA: Vesni Zmijanac lopovi obili kuću na Bukulji

Pre nego što je ušla u rijaliti Zmijančeva postavila alarm i angažovala čuvara, koji je sprečio krađu. Pozvao je njenu ćerku Nikoliju, koja je odmah dotrčala

Stars
> 00:00h

Kuća Vesne Zmijanac na Bukulji bila je na meti provalnika, saznaje Kurir. Pevačica je pre ulaska na Farmu 7 boravila na svom imanju u blizini Aranđelovca i to vreme je iskoristila da se pripremi za rijaliti, ali i da dodatno obezbedi kuću kako lopovi ne bi provali i odneli vredne stvari, kao što se desilo prošle godine. Iako ima kamere koje nadziru dvorište i prilaze kući, Zmijančeva je zaposlila i čuvara, čije je zaduženje da pazi na imanje tokom noći. I pored tolikih mera obezbeđenja, lopovi su uspeli da provale u pevačicinu kuću, ali nisu stigli ništa da ukradu. - Prošle nedelje se po drugi put desila provala u Vesninu kuću, ali, na sreću, lopovi nisu stigli ništa da ukradu jer je imanje dobro obezbeđeno. Uspeli su da izbegnu kamere, ali čim su razvalili ulazna vrata i zakoračili u kuću, oglasio se alarm. Čuvar je odmah dotrčao, a oni su pobegli. On je obavestio Vesninu ćerku Nikoliju o incidentu. Jovanovićeva je odmah došla i utvrdila da provalnici nisu stigli ništa da ukradu, ali da je pričinjena manja materijalna šteta na ulaznim vratima - rekao je naš sagovornik, inače prijatelj Vesne Zmijanac.

Tim povodom pozvali smo Nikoliju, ali ona nije odgovarala na naše pozive. Inače, Jovanovićeva je do juče bila na Bukulji, o čemu svedoče i njene fotografije koje je objavila na Instagramu. Podsetimo, Vesnina kuća na Bukulji opljačkana je sredinom juna prošle godine. Tada su iz nje ukradene stvari u vrednosti od 10.000 evra. Zmijančeva je izjavila da se šokirala kad je saznala da su je pokrali radnici koji su bili zaposleni kod nje i u koje je imala bezgranično poverenje. Neobično je u ovoj priči to što su lopovi pevačicu potkradali mesecima, a ona ništa nije primećivala. Tek kad su joj nestale brendirane haljine iz ormana, ustanovila je da joj nedostaju i skupocene vaze, pepeljare, tašne, cipele i zlatni nakit.

Znaju gde se kreću Provalnici pikiraju pevače PLJAČKALI I CAKANU, MIROSLAVA I PEJOVIĆA Pevači su često na meti provalnika, a pošto su gotovo svakodnevno u medijima, lopovima nije teško da saznaju njihovo kretanje i tako odaberu povoljan momenat za krađu. Dragica Radosavljević Cakana i njen suprug Nebojša Negić opljačkani su dok su šetali psa u blizini svoje kuće u Sremčici. - Odneli su skoro sve - nakit, novac, oružje, satove, garderobu, razne suvenire i nama neke drage i bitne stvari, koje smo godina skupljali. Samo vrednost nakita i satova iznosi više od 20.000 evra. Ma, upropastili su mi život! - rekla je Cakana za Kurir. I njenog kolegu Miroslava Ilića su pokrali. Provala u njegovu kuću desila se dok je pevač imao koncert u Kombank areni. Pored vrednog srebrnog nakita, folker je ostao i bez 100.000 evra ušteđevine. Na sličan način desio se i pokušaj pljačke kuće Aca Pejovića. Dok je on pevao u Areni, lopovi su hteli da upadnu u njegov dom, ali ih je pevačevo obezbeđenje sprečilo u tome.