Foto: PR

Drugačiji pogled

Visoka škola likovnih i primenjenih umetnosti strukovnih studija iz Beograda je i ove godine u saradnji sa National Geographic Srbija organizovala foto-konkurs za svoje studente pod nazivom „Drugačiji pogled“.

Pop kultura
> 06:30h

U periodu od 15.03. do 15.04.2016. godine je na sajtu National Geographic Srbija bila otvorena foto galerija u kojoj su studenti predstavili svoje radove. Ove godine tema konkursa je bila Drugačiji pogled. Drugačiji pogled predstavlja zapravo doživljaj stvarnosti ovih mladih ljudi, transponovanje smisla realnosti koje ih okružuje u jedan umetnički svet.

Ana Glavšić

Komisija u sastavu Vladimir Tatarević – vanredni profesor na Fakultetu primenjenih umetnosti i profesor fotografije na VŠLPU (predsednik komisie), Sonja Vlahović – direktor VŠLPU, Igor Rill – urednik National Geographic Srbija, Željko Lončar profesor grafičkog dizajna na VŠLPU i Martin Erdeš profesor crtanja i slikanja na VŠLPU, napavila je izbor najboljih radova za izložbu koja će biti predstavljena u Srećnoj galeriji SKC-a od 21.04. do 11.05.2016.

Sanja Ilić

Izložba u Srećnoj galeriji se otvara 21.04.2016. u 19 časova.

Milica Jovanović

Jovana Barović