Foto: Promo

Talentom do klavira sa Sarom Jo u Sky Music Centru: 3 meseca besplatnog klavira za najtalentovanije

U Beogradu, proteklog vikenda u prostorijama Sky Music Centra tinejdž pop zvezda Sara Jo birala je sa profesorom klavira Slobodanom Dragovićem najtalentovanije mlade pijaniste uzrasta od 5 do 12 godina, koji su se takmičili u akciji ’’Talentom do klavira’’.

Pop kultura
> 00:00h

Sky Music, kao lider u muzičkoj industriji u regionu, pokrenuo je akciju ’’Talentom do klavira’’ u cilju podrške mladim talentima u njihovom muzičkom obrazovanju i daljem razvoju. Tim povodom, sva deca koje gaje interesovanje za sviranjem klavira, imala su prilike da se prijave na takmičenje i pokažu svoje muzičko umeće.

Najmlađi, možda budući veliki pijanisti, uz Saru Jo , bivšu učesnicu Prvog glasa Srbije i Slobodana Dragovića, kompozitora i instruktora klavira u školi Master Blaster, svirali su na najnovijem modelu električnog klavira Korg. Ovaj klavir namenjen je pre svega za prve profesionalne muzičke korake kod dece. Sara Jo, uz profesora Dragovića izabrala je troje mališana, koji su se najviše potrudili da na što interesantniji način pokažu kako sviraju kopozicije koje su sami izabrali, a među njima su: Elena Miletić, Tamara Romčević i Mihajlo Crnojakić. Njih troje boriće se za nagradu od 3 meseca besplatnog korišćenja električnog digitalnog klavira Korg, a uskoro će biti objavljeno ko je srećni dobitnik.

Nedavno je i mlada nada domaće muzičke scene Sara Jovanović. nabavila svoj prvi klavir i kako kaže, opredelila se baš za ovaj instrument onda kada je odlučila da njen muzički razvoj uz pevanje krene ozbiljnijim pravcem. ’’Bila sam jako uzbuđena još prvo veče kada sam dobila klavir, nisam ni sačekala svog profesora a ni svoj prvi čas, već sam ukucala na You Tube-u ’’Stay’’ od Rijane’’ izjavila je Sara, dodajući da se oduševila kada je saznala da postoji akcija rentiranja klavira.

’’Devetnaest evra mesečno za rentiranje klavira može da se uporedi sa nekim svakodnevnim kućnim troškovima, i znatno olakšava porodični budžet, posebno kada niste sigurni da li će interesovanje za sviranjem kod deteta potrajati’’, rekla je Sara.

Ovo takmičenje, samo je deo velike godišnje akcije ’’Rent a piano ’’
Sky Music-a, u kojoj ova renomirana kuća omogućava svim zainteresovanim roditeljima i njihovoj deci da iznajme klavir po vrlo povoljnoj ceni. Ukoliko dečije interesovanje za instrumentom prođe, roditelji imaju mogućnost da posle tri meseca vrate instrument i to uz minimalnu rentu. Više o samoj mogućnosti rentiranja klavira saznajte na linku: