Foto: Tanjug

Doterane za izborni dan

(FOTO) ŽENE, OVO JE NOVI TREND Ovako su na glasanje došle dame, a pravi slatkiš je broj 9

U Srbiji su se u nedelju održali vanredni izbori, pa su i dame predstavnice srpske političke scene i zvaničnici u društvu svojih najbližih došli na birališta i dali svoj glas.

Žena
> 00:00h

Ove kako su dame koje važe za najbolje odevene došle na biralište i dale svoj glas.

1. Dragica Nikolić, prva dama Srbije i supruga predsednika Tomislava Nikolića, u crno-beloj kombinaciji samouvereno je stala uz svog supruga.

Foto Tanjug Sava Radovanović

2. Zorana Mihajlović, potpredsednica vlade i ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije, u sportskoj jaknici stigla je na glasačko mesto.

Tanjug Zoran Žestić

3. Ana Stefanović, supruga Nebojše Stefanovića, u kožnoj kratkoj jakni izgledala je opušteno, a i mladalački.

Foto Tanjug Zoran Žestić

4. Jadranka Joksimović, ministarka bez portfelja zadužena za evrointegracije i funkcionerka SNS, nasmejana je stigla po kišnom danu na biračko mesto.

Tanjug

5. Slavica Đukić-Dekanović, bivša ministarka u Vladi Srbije i funkcionerka SNS, uvek besprekorno doterana, tako je stigla i da se glasa.

Fonet

6. Sandra Rašković Ivić u kišnom mantilu stigla je po kišnom danu i glasala.

Foto Fonet

7. Sanja Dačić, supruga lidera SPS Ivice Dačića, u krem krakom mantilu bila je sigurna kome će dati svoj glas.

Foto Tanjug Sava Radovanović

8. Jelena Savić, supruga lidera LDP Čedomira Jovanivića, uvek je elegantna, umerena, a crveni sako joj je fantastično stajao, na radost i sreću da LDP-SDS-LSV pređu cenzus.

9. Ćerka premijera Srbije i lidera SNS Aleksandra Vučića, Milica Vučić, bila je tati podrška na biračkom mestu u Novom Beogradu i pokupila sve simpatije svojom mladalačkom odmerenošću.

Foto Nebojša Mandić