Foto: Printscreen

Neredi na derbiju

(VIDEO) HAOS U ZENICI: Fudbaleri Želje se tukli sa policijom!

Fudbaleri Željezničara tukli su se sa policijom po završetku meča 28. kola Premijer lige BiH.

Fudbal
> 11:50h

Čelik je pobedio 1:0 i došao do sedme pozicije na tabeli sa 42 boda, dok je Željezničar peti sa 53. Ovaj poraz teško je pao gostima, pa je po završetku meča došlo do žestokih incidenata. Mediji u Sarajevu navode da je po završetku meča došlo do verbalnog sukoba igrača gostiju i jednog momka koji je stajao iza gola Želje. On je navodno provocirao navijače ekipe iz Sarajeva, a onda je usledila tuča.

Na teren je utrčala policija, a onda je došlo do koškanja između njih i igrača gostiju. Pripadnici policije su dobili batine od fudbalera Željezničara, a situacija se posle nekog vremena primirila.

Trener Željezničara Edis Mulalić i njegov pomoćnik Elvis Karić pokušali su da izađu sa tribine na teren, ali su ih napali navijači Čelika. Igrači Željezničara su potom prišli ogradi i razmenili psovke sa navijačima Čelika, a opet je morala da interveniše policija.
Navijači domaćih su bacali stolice na igrače gostiju, koji im nisu ostali dužni. U jednom trenutku golman gostiju Vedran Kjosevski je udario jednog redara sa leđa.