Foto: AP

Italijan verovao u svoje igrače

(VIDEO) ON JE ZNAO: Ranijeri pre šest nedelja dogovorio dolazak velike pevačke zvezde na proslavu

Fudbaleri Lestera proslaviće titulu prvaka Engleske u subotu na utakmici protiv Evertona.

Fudbal
> 15:56h

Tom prilikom na stadionu "King Pauer" mini koncert održaće operska ikona Andrea Bočeli. Italijanski tenor će svoj veliki hit "Time to say Goodbye" (Vreme je za rastanak) otpevati u obradi pod nazivom "Time to win again" (Vreme je da pobedimo ponovo).

Zanimljivo je, međutim, da je poziv Andrei Bočeliju upućen čak pre šest nedelja, u trenutku kada je Lester bio daleko od šampionske titule, i to od strane trenera Lestera Klaudija Ranijerija. Ranijeri je kontaktirao svog zemljaka, a tajni pregovori nisu dugo trajali.

"Klaudio je imao dobar osećaj u vezi osvajanja titule i hteo je da pokloni svojim igračima nešto posebno na proslavi. Kontaktirao je Andreu i pitao da li bi pevao ako osvoje titulu. Andrea je bio oduševljen. On je bio impresioniran igrama Lestera ove sezone i zna da je to prekretnica u istoriji fudbala", rekao je izvor iz kluba.

Andrea Bočeli će prekinuti svetsku turneju na kojoj se trenutko nalazi kako bi u Lesteru pre početka utakmice pevao. Osim pomenute pesme, on će pevati i čuveni klasik "Nessun Dorma".