Foto: Aleksandar Krstović

Petersova oduševila imitirajući Halida Muslimovića

TVOJE LICE ZVUČI POZNATO: Oj, Ivana, jarane, pevaš bez mane!

Gadi mi se količina hejta. Poeni, forsiranje, pobeda... Muka mi je od tih površnih priča. Ja svoju vrednost znam, kaže pevačica

Stars
> 20:16h

Ivana Peters je bila pljunuti Halid Muslimović na snimanju desete epizode šoua „Tvoje lice zvuči poznato“. Njen nastup nasmejao sve do suza jer je u pozadini, uz čuvenu numeru „Oj, jarane, jarane“, imala igrokaz s igračima i kamilom. A scenario je osmislio niko drugi do član žirija Vlado Georgiev. Favorit za pobedu Iako su joj svi govorili da je glavni favorit za pobedu, Ivani nije stalo do toga. - Kad izađem s Fejsa, zgadi mi se količina hejta. Poeni, forsiranje, pobeda... Muka mi je od tih površnih priča. Ja svoju vrednost znam. Nisam navikla i ne treba mi to, niti sam zbog toga ušla u TLZP - napisala je na društvenim mrežama Petersova.

Još jedna učesnica šoua našla se u muškoj koži. Katarina Ostojić Kaja skinula je Željka Joksimovića, koji je bio specijalni član žirija. On je sve iznenadio otvorenim i direktnim komentarima. Ako su takmičari mislili da su Vlado i Ivan Ivanović najoštriji, prevarili su se - Željko ih je potpuno nadmašio. Zanimljivo je da je Kajin najveći fan Predrag Živković Tozovac, koji je pevačici poslao CD s posvetom: „Draga Kajo, obožavam te. Tvoj Toza“. Maskeri su i ovaj put prevazišli sebe. Bogoljub Mitić Ðoša je bio u ulozi još jedne legende - Luisa. Ana Grubin je u seksi izdanju oduševila kao američka tinejdž zvezda Arijana Grande, a Neša Bridžis je pokazao kako se snalazi kao Belgijanac Stromaj. Danijel Kajmakoski je izmamio suze nastupom nedavno preminule zvezde Prinsa, a s njim su se na sceni pojavili momci iz žirija - Vlado i Željko.

Prljavi ples

Halid Muslimović se baš namučio u pripremi prljavog plesa sa Suzanom Mančić. On imitira Patrika Svejzija, a Mančićeva je zanosna Dženifer Grej. Za Nikolu Rokvića nema nemogućih zadataka, ove nedelje peva kao Kristina Agilera. Njegove mrežaste čarape, štikle i mešanje izazvali su različite komentare žirija. E. K.

Izazov BUBAMARA ŠERIFOVIĆ Dara Bubamara je bila pred velikim izazovom. Folkerka je imitirala evrovizijsku pobednicu Mariju Šerifović. - Uživala sam! Divna pesma - pohvalila se pevačica posle snimanja.