Foto: Profimedia

Odvratno, odvratnije

A DELILI SMO SVE NA POLA! Kad je saznala da je dečko vara, usledila je najgora osveta

Pošto je saznala da je dečko vara, jedna Britanka je rešila da njegovu životnu rutinu iskoristi protiv njega, i to tako da će zauvek ostati ponižen.

Žena
> 19:30h

Varanje u vezi izaziva različite polemike - uibičajeno se percipira kao generalno loša stvar, dok neki jednostavno smatraju da monogamija nije prirodna. Ovo je bila centralna tema u britanskoj TV emisiji "The Morning". Naime, žena po imenu Ebi javila se i uključila u program uživo i ispričala kako se osvetila dečku za prevaru.

Ilustracija (Foto: Shutterstock)

Osveta je zabavna sama po sebi, ali metod koji je ona izabrala nasmejala je ceo studio, kao i sve gledaoce. Ebi je živela sa svojim dečkom, sve su delili i činilo se da uživa u vezi iz bajke. Ipak on je izgleda bukvalno shvatio to deljenje pa je insistirao da dele i vodu za kupanje jer je to ekološki ispravnije.

Ebi bi svaki put posle kupanja ostavila punu kadu, u koju bi on uskočio da se kupa i opere zube. Naravno, trebalo joj je vremena da se navikne na takvu bizarnost, ali, bože moj, voleli su se. Obrt dolazi onda kad je Ebi saznala da je dečko vara sa koleginicom sa posla. Srce joj je bilo skrhano, ali zadržala je prisebnost i uvidela savršenu priliku za osvetu.

Ilustracija (Foto: Profimedia)

Dalji tok radnje možda možete da naslutite. Jednom prilikom, posle kupanja, u kadi je obavila malu nuždu. On je po običaju uskočio u kadu, što ona nije sprečila.

"On se na kraju okupao i oprao zube u mojoj mokraći pomešanoj sa vodom za kupanje", ispričala je Ebi u programu.

(Metro.co.uk)