Foto: Damir Dervišagić

Dobro je prošao

FOLKERA ČUKNULI: Lukas imao sudar na Slaviji!

Aca Lukas je juče po podne imao sudar na kružnom toku na Slaviji.

Stars
> 00:00h

Folk pevač nije želeo da tereti devojku koja je, navodno, izazvala udes, niti da joj traži da mu plati za ogrebotinu na njegovim kolima. Najbitnije mu je bilo da su svi dobro i da razgovor s policijom što pre završi jer je žurio zbog poslovnih obaveza, saznaje Kurir. Kad smo pozvali folkera da nam ispriča kako je došlo do udesa, iznervirao se što smo saznali tu informaciju, a pogotovo kad smo mu rekli da imamo i fotografije s lica mesta.

- Ma malo me je zakačilo dete, nije to ništa. Ma, ajde, ne maltretirajte me više! Udarilo me je dete. Kriva je jer me je malo češnula. Pustio sam je da ode i nisam hteo da joj uzmem ništa. Šta ona meni ima da plaća bilo šta?! Niste normalni. Ne pušta mi se televizor i ne čitaju mi se novine. Iseliću se iz zemlje, majke mi moje rođene. Normalno ću pričati kad me budete zvali za nešto normalno, na primer kad će nova pesma i tako dalje - ljutito je rekao pevač. Kada smo ga pitali kad će objaviti novu pesmu, malo je omekšao: - Ima pet novih pesama, al‘ vas boli du.e za to. Važno je da li me je neko čuknuo na Slaviji. Bože me sačuvaj! M. Dejanović

Pre tri godine SONJA SE ZAKUCALA U TRI VOZILA Lukasova supruga Sonja je pre tri godine udarila „audijem Q5“ u tri parkirana vozila i pričinila veliku materijalnu štetu. Niko nije bio povređen. Do sudara je došlo stotinak metara od njenog stana, kada je iznenada izgubila kontrolu nad vozilom. Ubrzo je stigla policija i napravila zapisnik.