Foto: Porodična Arhiva

Majčinski instinkt

MAJKA TRAŽI NESTALOG SINA: Verujem da je Asad živ i zdrav

Već šest dan policija, porodica i prijatelji intenzivno tragaju za Novopazarcem Asadom Redžepefendićem (22) koji je nestao u sredu veče

Crna Hronika
> 00:00h

Njegova majka Sabina Redžepefendić uverena je da je Asad dobro, i ona moli sve sugrađane i nadležne ustanove i službe da pomognu, i intenziviraju potragu za njenim sinom, jer kako kaže veruje i oseća da je živ.

"Svi smo zabrinuti, ali ja verujem da je Asad dobro. Da je živ i zdrav i da ćemo ga naći. Ništa nije ukazivalo na to da ima neki problem, majka sam mu, ja bih to najbolje znala. Neka mesta proveravamo sa rođacima i prijateljima. Od kako je nestao, sanjam samo jame, pećine i klisure ato mi govori da je možda negde upao, tu u okolini Novog Pazara ili Raške i da je živ. Zbog toga pozivam sve službe da se još više aktiviraju, sve dobronamerne sugrađane da nam se priključe, da se organizuju i pomognu nam da pronađemo Asada", kaže za Kurir Sabina Redžepefendić, Asadova majka.

Nestali Asad Redžepefendić, Foto Porodična arhiva

Ona moli sve koji su ga možda videli da jave policiji ili njima na broj telefona 066/85-20- 520.

Podsetimo, njegov nestanak porodica je prijavila policiji u četvrtak oko 14 časova nakon što Asad nije prespavao kod kuće.

Asad Redžepefendić, Foto Porodična arhiva

On je poslednji put viđen u blizini porodične kuće oko 21 čas nakon što se javio, i izašao da prošeta, od tada mu se gubi svaki trag

(Aleksandar Nićiforović)