Foto: Dado Đilas

Samuje u bolnici

TEŠKA DEPRESIJA: Neda Arnerić neće nikog da vidi u bolnici

Arnerićeva ne želi da je bilo ko obilazi, odbila je i da joj članovi porodice donesu mobilni telefon kako bi redovno mogli da se čuju s njom

Pop kultura
> 13:02h

Neda Arnerić (63) i dalje se bori s teškom depresijom, u koju je zapala nakon što je prošle nedelje pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima skočila s trećeg sprata zgrade u Dubljanskoj ulici na Vračaru. Zbog stanja u kojem se nalazi, slavna glumica ne želi da prima posete, pa samim tim ni da viđa članove svoje porodice i prijatelje, koji se svakodnevno raspituju o njoj. Ipak, juče ju je na pet minuta obišla prijateljica Vesna, koja joj je donela stvari za ličnu higijenu. Ona je i umesto njenog supruga Milorada Mešterovića, koji je teško pokretan, regulisala bolničku papirologiju na odeljenju transplantacije. Ne želi da je uznemiravaju - Neda još uvek odbija da priča i često gleda samo u jednu tačku. Oči su joj nekad pune suza. Izgleda jako tužno. Zbog teškog stanja u kojem se nalazi nakon nesreće koju je preživela, zamolila je članove svoje porodice da joj ne dolaze u posetu. Ona ne želi čak ni da joj donesu mobilni telefon. Jednostavno, želi da bude sama i insistira da je niko ne uznemirava - priča naš izvor iz Urgentnog i dodaje: - Ona se nalazi u sobi s još tri pacijentkinje, ali i s njima slabo komunicira. razmeni tek poneku reč. Juče je kod nje na pet minuta svratila prijateljica Vesna kako bi joj donela stvari za ličnu higijenu. Samo joj se blago osmehnula, ali ni s njom nije želela da se upušta u razgovor - kaže naš izvor. On objašnjava da je glumičino zdravstveno stanje znatno bolje, ali da se žali da je i dalje bole leđa i vrat. Dug oporavak - Neda je krhka žena i trebaće joj vremena da se oporavi od kobnog pada. Zbog toga će do daljeg biti hospitalizovana i pod nadzorom medicinskih radnika. Lekari su i više nego zadovoljni kako teče njen oporavak, ali još uvek je rano da glumica stane na noge - priča naš sagovornik. Podsetimo, Neda je prilikom pada slomila tri pršljena, zbog čega će najverovatnije u bolnici provesti dva meseca. Lj. Stanišić

Zabrinut SUPRUG SVAKOG DANA ZOVE Neda Arnerić ima punu podršku supruga Milorada Mešterovića, koji nije u mogućnosti da je obiđe jer se teško kreće zbog bolesti.

Međutim, ovaj maksilofacijalni hirurg u penziji svakodnevno zove bolnicu da se raspita o zdravstvenom stanju svoje žene.

Njemu je ova situacija posebno teško pala, pa je s njim u njihovom porodičnom domu na Vračaru rodbina koja brine o njemu.