Foto: Facebook, Nalog Heder Viten (Heather Whitten)

Svaki roditelj bi to uradio

OVU SLIKU JE FEJSBUK ZABRANIO: A iza nje se krije neverovatno dirljiva priča!

Profesionalni fotograf Heder Viten zabeležila je trenutak kad su se njen suprug i sin zajedno tuširali i podelila je s prijateljima na Fejsbuku.

Zanimljivosti
> 09:34h

Mališan je u tom trenutku bio teško bolestan; imao je salmonelu, povraćao je i imao proliv i visoku temperaturu, pa ga je tata uzeo u naručje i seo s njim pod tuš ne bi li mu skinuo temperaturu i olakšao mu muke.

Međutim, Fejsbuk je fotografiju uklonio zbog "neprimerenog sadržaja".

"Ovo je bilo u novembru 2014. Foks je završio u Hitnoj pomoći zbog trovanja hranom i našli su mu salmonelu, iako nikad nismo otkrili gde ju je pokupio. Tomas je proveo sate s njim pod tušem pokušavajući da mu spusti temperaturu, a sve što je Foks izbacio iz sebe, bilo povraćanjem, bilo dijarejom, odmah se spiralo u slivnik.

To je bio vrlo snažan trenutak za nas roditelje. Uplašili smo se da nije nešto još gore od virusa, ali imali smo iskustva s jakim reakcijama pa smo se suzdržali.

Dok sam sedela s njima pod tušem, jednostavno su me preplavila osećanja zbog scene koja se odigravala preda mnom. Taj muškarac. Taj suprug, i partner, i otac. Bio je toliko strpljiv i pun ljubavi, i tako snažan s našim majušnim sinom u krilu. Tepao mu je da bi ga utešio, ponavljao mu da će sve biti u redu i da će se on brinuti o njemu, i sve je to i mislio", napisala je Heder.

Na ovoj fotografiji nema ničeg eksplicitnog, niti se može povezati sa zloupotrebom, pa je Heder razočarana što ljudi nisu stigli da pročitaju priču koja stoji iza nje.