Foto: Printscreen YT

NEKAD I SAD

(FOTO) SEĆATE SE BUDIMIRA TRAJKOVIĆA, SMOKIJEVOG SINA: Preživeo 3 infarkta, ženio se dva puta, a sada izgleda ovako!

Film "Ljubavni život Budimira Trajkovića", jedan od omiljenih jugoslovenskih klasika, lansirao je među zvezde glumca Predraga Bolpačića, ali se on brzo povukao sa scene.

Pop kultura
> 15:20h

Bolpačić je, kao veoma mlad, na audiciji dobio ulogu Budimira Trajkovića, nakon čega se na velikom platnu našao rame uz rame s velikanima jugoslovenskog glumišta kao što su Milena Dravić i Ljubiša Samardžić. To je ujedno bio i jedini film koji je Predrag snimio, a u ulozi trapavog tinejdžera koji traga za ljubavlju je briljirao toliko da popularnost ovog filma s vremenom ne jenjava. Bolpačić se iz javnosti povukao i ne želi da se pojavljuje u medijima.

Predrag Bolapčić danas ima 59 godina. Posle uloge u filmu "Ljubavni život Budimira Trajkovića" napustio je glumu i upisao saobraćajni fakultet.

Ima dva sina iz dva braka, a pre dve godine je preživeo tri inafrkta.

- Predrag je sada dobro - rekla je tada njegova porodica za beogradske medije.

foto: Printscreen

Podsetimo, Budine roditelje na filmu igrali su Milena Dravić i Ljubiša Samardžić, a njegovu partnerku, komšinicu sa drugog sprata u koju se Buda zaljubljuje igrala je sada pokojna hrvatska glumica Marina Nemet. Ono što je interesantno, jeste da profesori nisu imali razumevanja za njegove glumačke aktivnosti.

- Profesor matematike me je izveo pred tablu i stvarno sam znao, samo sam se malo zbunio na kraju. Viknuo je na mene da ništa ne znam: "Samo ti idi i snimaj filmove. Evo tebi, lepo, jedan" - ispričao je Predrag u svom prvom intervjuu posle snimanja filma.

(Kurir.rs/Blic)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(FOTO) SEĆATE SE BUDIMIRA TRAJKOVIĆA, SMOKIJEVOG SINA: Preživeo 3 infarkta, ženio se dva puta, a sada izgleda ovako!