Foto: Promo

MK Grupa donira Istraživačku stanicu Petnica

VALJEVO - Predstavnici MK Group su danas obišli Istraživačku stanicu Petnica i upoznali se sa radom i finansijskim potrebama koje ovaj centar ima. Najavljeno je da će im MK Group izaći u susret kako bi naši mladi daroviti ljudi mogli nesmetano da nastave sa daljim usavršavanjem.

Društvo
> 00:00h

Istraživačka stanica Petnica je najveći centar ovoga tipa u čitavoj južnoj i jugoistočnoj Evropi. Svake godine kroz preko 160 različitih kurseva, kampova i seminara IS Petnica prođe oko 3,000 mladih iz preko 500 škola iz svih delova Srbije. Petnica pruža podršku naučnoj nastavi u preko 400 škola i danas je važan autentični nacionalni brend.

Brinući o društvenim vrednostima, negujući i ističući značaj socijalno odgovornog poslovanja, MK Group vodi računa o mladima u Srbiji.

Kontinuirano brine o talentovanim učenicima, ima odličnu saradnju sa većinom fakulteta u Srbiji, izdvaja novačana sredstva za stipendije, a takođe i tradicionalno organizuje beplatan boravak dece sa Kosova i Metohije i SOS Dečijeg sela na Kopaoniku.