Foto: Slađana Stojanović

Dan nakon što je izašao iz zatvora

SUD GA PUSTIO RANIJE NA SLOBODU: Čačanin napao prvu ženu na koju je naišao

Samo dan nakon što je izašao iz zatvora, gde je bio zbog brojnih napada na prolaznike u naselju Atenica, Čačanin S. S, ponovo je napao ženu koja je izlazila iz autobusa.

Crna Hronika
> 00:00h

Bivši osuđenik S. S. (37) nasrnuo je na ženu koja je izlazila iz autobusa na stajalištu kod škole “Sveti Sava”. Žena je izlazila iz autobusa, a ovaj Čačanin joj je prišao i iz čista mira je udario uglavu i pobegao.

S. S. je uhapšen pre samo 13 dana i određena mu je kazna od 15 dana zatvora, ali je Apelacioni sud preinačio presudu i skratio zatvorsku kaznu na deset dana.

Građani koji žive u delu Atenice u blizini škole, šokirani su presudom pravosudnih organa.

– Znao sam da će se tako nešto dogoditi. Ima li ikoga da nas zaštiti? Taj čovek treba da ima odgovarajući medicinski tretman, on nije za policiju i pravosudne organe. Dok oni to razreše u lavirintu isprepletanih nadležnosti, neko će izgubiti glavu. Decu, supruge i majke ne smemo da pustimo iz kuće, u strahu da će ih manijak napasti na ulici. Ovo je strašno – rekao je stanovnik Atenice.

Svi iz komšiluka znaju da se radi o problematičnoj osobi koja je poslednjih meseci napadala trudnice, decu i starije osobe vozeći bicikl u Atenici.

Policija je ubrzo pronašla i privela S. S, a sud će nakon saslušanja odlučiti da li će mu ponovo biti izrečena zatvorska kazna.

(Blic)