Foto: Fejsbuk

Bizarni svet

ŠVEĐANKA ZAVISNA OD OPERACIJA: Izvadila šest rebara da izgleda mršavije!

VAŠINGTON - Samo najsrećniji uspevaju da svoj hobi pretvore u karijeru, ali kad ste model za plastične operacije, onda je možda bolje da to ne radite.

Planeta
> 00:00h

Naime, Šveđanka na privremenom radu u Americi čije je umetničko ime Piksi Foks izvadila je šest rebara (po tri sa svake strane) kako bi izgledala što mršavije i imala što tanji struk.

- U Švedskoj, odakle dolazim, gotovo da niko ne ide na plastične operacije. Ovde mogu da radim šta god hoću - kaže ova plastična lepotica i priseća se svih svojih operacija.

- Podigla sam obrve, imala sam dve operacije kapaka. Tri puta sam operisala nos, napunila sam usne botoksom da izgledaju veće. Četiri puta sam operisala grudi. Uradila sam i brazilsku operaciju zadnjice s liposukcijom. Laserom sam uradila trajnu šminku. Operisala sam rebra, šest sam uklonila. Bilo je dosta zahvata i potrošila sam mnogo novca. Šveđanka je imala ukupno 15 plastičnih operacija koje su je koštale 120.000 dolara. Posle vađenja šest rebara obim njenog struka je samo 40 centimetara.