Foto: Printskrin

Igrači Voriorsa preti suspenzija

(VIDEO) KOŠARKAŠ GOLDEN STEJTA ODLEPIO: Grin ponovo šutnuo u međunožje Adamsa

Košarkaš Golden Stejta Drejmond Grin suočava se sa kaznom pošto mu je tokom utakmice sa Golden Stejtom dosuđen nameran prekršaj, jer je šutnuo u međunožje protivničkog igrača Stivena Adamsa.

Košarka
> 00:00h

Oklahoma je povela sa 2:1 u finalu plej-ofa Zapadne konferencije, pošto je noćas pobedila Golden Stejt 133:105. Grin je na 5:57 minuta pre kraja prvog poluvremena pod košem šutnuo u međunožje Adamsa, kome je trebalo nekoliko trenutaka da se oporavi i ustane.

Košarkaš Golden Stejta rekao je da nije namerno šutnuo Adamsa. Možda prekrđaj u noćašnjoj utakmici ne bi privukao toliku pažnju, da Grin nije i u drugoj utakmici kolenom udario Adamsa na isto mesto.
"To se i ranije dogodilo. Taj momak je prilično precizan", rekao je centar Oklahome Adams. Naredna četvrta utakmica igraće se u utorak u Oklahomi, a Grin bi mogao da propusti taj duel ako NBA liga odluči da ga suspenduje. "Nikoga ne želim da šutnem u prepone. Neko sigurno želi da ima decu jednoga dana i sigurno je da ne pokušavam u tome da ga sprečim na košarkaškom terenu", rekao je Grin. Jedan od najboljih igrača Oklahome Rasel Vestburk misli da je Grin namerno udario Adamsa, dok je trener aktuelnog šampiona Stiv Ker rekao da se takve stvari dešavaju.