Foto: GAS

Na golf terenima na Adi obeležen vredan jubilej

80 GODINA OD OSNIVANJA GOLF KLUBA BEOGRAD: Velisavljeviću 12. Memorijal knez Pavle

Vikend za nama na terenima Golf kluba Beograd protekao je u obeležavanju vrednog jubileja.

Ostali sportovi
> 00:00h

Na programu je bio 12. tradicionalni "Memorijal knez Pavle", a odigran je u trenutku kada se slavi 80 godina od osnivanja Golf kluba Beograd i otvaranja prvih golf terena na teritoriji nekadašnje Jugoslavije.

Pobedu je ostvario Milan Velisavljević, koji je u bruto računanju imao rezultat od 76 udaraca.

Kod dama najbolja je bila Jelena Đorđević koja je jednodnevno takmičenje na 18 rupa završila sa 93 udarca.

Najbolji u neto računanju u A kategoriji je bio Pavle Tomašević sa 67. Drugo mesto pripalo je Goranu Đorđeviću sa 71, dok je 72 na trećoj poziciji ostvario Nenad Branković.

U B kategoriji slavio je Aleksandar Demić sa 34 neto poena. Poen manje na drugoj i trećoj poziciji imali su Milutin Radoičić, odnosno Darko Jovanović, dok su po 32 poena skupili Ljubica Tomašević i Ivica Suturović.

I u C kategoriji je viđena velika borba. Slavio je Nenad Dojčilović sa 36 neto poena. Drugo i treće mesto sa 35 zauzeli su Svetlana Ranđić i Branislav Čkrkić, a četvrti i peti sa 33 su bili Slavko Miljković i Pero Šaranović.

Princeza Jelisaveta Karađorđević, Foto: GAS

Pojedinačne nagrade dobili su Jelena Đorđević i Vladimir Danković koji su izveli najduže udarce, dok je Aleksandar Demić imao udarac iz prve najbliži rupi.

Nagrade najboljima i ove sezone uručila je princeza Jelisaveta Karađorđević.

Naredni veliki turnir koji nas očekuje na terenima golf kluba Beograd je uvek izuzetno popularni "Sava Čelendž", koji je na programu 12. juna.