Foto: Profimedia

Glumac progovorio o svojim iskustvima

(VIDEO) MRAČNA TAJNA OD KOJE ĆETE SE NAJEŽITI: Holivud je prepun pedofila koje štite moćnici!

S vremena na vreme pojavljuju se nove priče i svedočenja oko pedofilije u Holivudu, a u intervjuu slavni glumac Elajdža Vud ponovno je načeo ovu temu progovorivši o svojim iskustvima.

Pop kultura
> 00:00h

Vud nije otkrio ništa novo. Zvezda “Gospodara prstenova” samo je nastavila tvrdnje svojih kolega kazavši kako su pedofili godinama prisutni u Hollivudu. A otkrio je i kako ih štite uticajne osobe.

On je rekao da je on na svu sreću uspeo da izbegne zlostavljanje. Ipak, rekao je i da su mnogobrojne dečje zvezde, na žalost, završile u rukama nastranih seksualnih predatora. A to se nastavlja i danas.

“Bilo je jasno da se nešto veliko događa u Holivudu. Sve je bilo organizovano. Ima mnogo otrovnica u ovoj industriji, ljudi koji misle samo na svoje interese. Postoji nešto mračno ispod površine. Ako nešto možete zamisliti, to se verovatno i dogodilo”, rekao je Vud.

Foto:Profimedia

Osim toga, dodao je kako se sve to zataškava jer žrtve nemaju takav uticaj kao što ga imaju moćnici u Holivudu.

Glumac Kori Feldman jedan je od najpoznatijih primera žrtve seksualnih manijaka. O onome što mu se događalo kao tinejdžeru svedočio je više puta. I to rekavši da je bio okružen starijim muškarcima koji su oko njega kružili kao lešinari. Otkrio je da je to glavni razlog njegovih psihičkih problema. Feldman je i prekinuo svoju karijeru i se odao alkoholu i drogama.

(Daily Mail)