Foto: Jutjub

Opasno po život!

NAJVRELIJI SPOTOVI IKADA: Ovo je bilo previše seksi za svoje vreme!

Pripremite se za dobre devojke koje postaju loše, za dosta skidanja i vrckanja. Sve u svemu, spremite se za najvrelije spotove ikada!

Pop kultura
> 00:00h

Ukoliko smo nešto propustili, slobodno nam pišite, rado ćemo spot dodati na listu! 1. Long Hot Summer - Girls Aloud Znojave od vrućine i prekrivene uljem, devojke deluju kao fantazija od milion dolara dok nas zadirkuju ovakvim scenama.

2. Buttons – The Pussycat Dolls Obučene u crno pokazale su svetu da umeju da igraju i da Nikol Šerzinger zaista odskače od ekipe. Legenda kaže da Luis Hamilton još uvek plače kada gleda ovaj spot...
3. Blurred Lines – Robin Thicke feat T.I. & Pharrell Ne možemo dovoljno da se zahvalimo Robinu Tiku što je ceo svet upoznao sa Emili Ratajkovski.
4. Lady Marmalade – Christina Aguilera, Pink, Mya & Lil’ Kim Spot urađen kao replika čuvenog "Mulen Ruža", ova četiri dame su učinile još seksisipilnijim nego što je u originalu.
5. Lapdance – N.E.R.D. Sve što i očekujemo od pesme sa ovakvim naslovom, to smo i dobili...
6. Bad Intentions – Dr. Dre feat Knoc-Turnal Ovaj spot, makar zbog žena u njemu vredi s vremena na vreme ponovo pogledati i prisetiti se!
7. Hot In Herre – Nelly Ubacite dosta ljudi u kluv, naterajte ih da polako počnu da se skidaju, a onda čak i zapalite krov i imate ultimativni recept za seksi spot!
8. Work It – Nelly feat Justin Timberlake Spot je prepun nekih zaista fantastičnih žena kao što je i Holi Medison. Kao i da to nije dovoljno, kako neki momci uspevaju da ostanu kul na teniskom terenu, e to je pitanje!
9. These Boots Are Made For Walkin’ – Jessica Simpson Ovde imamo sve, pa čak i selsi pranje kola!
10. Beautiful Liar – Shakira feat Beyonce U ovakvim spotovima zaista počnete da razmišljate o tome kako ovakve žene ne mogu da budu stvarne. Zaista ne mogu...
(The Richest)