Foto: Nebojša Mandić

Emilija uživa

(PAPARACO) KEŽMANU ODZVONILO: Bivša žena mu se udaje, pokazala verenički prsten

Matejina bivša supruga, s kojom ima troje dece, rekla „da“ svom novom izabraniku koji joj je kupio dijamant

Stars
> 14:08h

Emilija Kežman, bivša supruga slavnog fudbalera Mateje Kežmana, uskoro staje na ludi kamen po drugi put! Kako saznaje Kurir, Emilija se verila sa svojim partnerom, s kojim je dve godine u vezi, o čemu svedoči i verenički prsten na njenoj desnoj ruci! Paparaco Kurira uslikao je bivšu Kežmanovu ženu na jednoj umetničkoj izložbi, na koju je došla sama, a prsten je bio više nego upadljiv.

- Emilija je veoma zaljubljena, što se vidi i po njenom izgledu! Sija kao milion dolara! Njenog budućeg muža su prihvatila i deca iz braka s Matejom, a zbog toga je još više srećna i zadovoljna. Nije očekivala da će ponovo ući u brak, ali veza im savršeno funkcioniše, pa je dečku rekla „da“ kada je zaprošena - kaže naš dobro obavešten izvor, koji dodaje da Emilijin izabranik nije poznata ličnost i da ne voli da se eksponira. To i bivšoj ženi fudbalera savršeno odgovara jer je za vreme braka s Matejom Kežmanom i njihovog razvoda bila previše u centru pažnje. Pozvali smo Emiliju Kežman za komentar povodom lepih vesti, ali nije odgovarala na naše pozive i poruke.

Gleda i ne veruje... Mateja Kežman

Bivši supružnici u zategnutim odnosima S MATEJOM NE PRIČA Odnos Emilije i Mateje Kežmana već mesec dana je zategnut. Oni više ne komuniciraju čak ni kad su deca u pitanju. - Bivši supružnici ponovo nisu u dobrim odnosima, ne znam zašto. Njihova deca Lazar, Aleksandra i Jakov su odrasli i imaju svoje telefone, tako da se Mateja svakodnevno čuje s njima i redovno ih viđa, ali s Emilijom ne priča - rekao je jedan prijatelj nekadašnjeg fudbalera. Mateja Kežman se posle razvoda od Emilije nije ženio, ali je bio u vanbračnoj zajednici sa Marijom Perković, s kojom ima sina Filimona. Sada je u vezi sa 12 godina mlađom Tarom Šumonjom.