Foto: Printskrin

Lektira!

LEGENDARNI FILMOVI IZ OSAMDESETIH: Vaša deca moraju ovo da gledaju, a vi ste tu da im pokažete!

Možda moda 80-ih nij enešto što želimo ponovo, ali priče iz filmova su hit i dan danas i deci mogu da daju osećaj kakav je nekada bio život pre mobilnih telefona, poruka, Interneta, zajedno sa nekim sjajnim životnim lekcijama.

Pop kultura
> 20:20h

Pogledajte koje filmove treba da dodate na listu porodičnih filmova za subotu uveče! 1. "The Great Mouse detective" Animirani film iz 1986. godine Volta Diznija, prvi put pušten u bioskopima 2. jula 1986. Bazil, miš Šerlok Holms, istražuje otmicu proizvođača igračaka i otkriva vezu sa svojim najvećim neprijateljem, Profesorom ratiganom. Glavni likovi su miševi i pacovi u Viktorijanskom Londonu.

2. "Muppets Take Manhattan" Američka muzička komedija iz 1984. godine u režiji Franka Oza. Kermit Žabav, Mis Pigi, Fozi Medved i ostatak Mapetovaca diplomirali su na Danhurts koledžu tako što su zabavljali svoje kolege sa teatralnom produkcijom Menhetan melodija.

3. Povratak u Budućnost Američki naučno-fantastični avanturistički film u režiji Roebrta Zemekisa. Glume Majkl Džej Foks kao tinejdžer Marti MekFlaj koji se vraća kroz vreme u 1955. godinu, gde upoznaje svoje roditelje dok su išli u školu i slučajno postaje simpatije njegove majke.

4. Ko je smestio Zeki Rodžeru! Film iz 1988. godine je akciono-animirani film pun fantazije i komedije. Priča priču o privatnom detektivu Ediju valijantu koji je uključen u misteriju sa Zekom Rodžerom i listom crtaća uključenih u ubistvo!

5. "Fox and the Hound" Američki animirani film iz 1981. godine i priča priču o dva čudna prijatelja, crvenoj lisici po imenu Tod i basetu Koper koji se bore da održe svoje prijateljstvo uprkos instinktu i društvenih pritisaka.

(Top rated Viral)