Foto: Dragan Kadić, Facebook

Želela da se vrati na estradnu scenu

NOVAC ZA KARIJERU Marajnovići prodali stan pre Jeleninog ubistva!

Porodica ubijene pevačice Jelene Krsmanović Marjanović (33) prodala je početkom ove godine stan, koji su imali na Ceraku, kako bi novac uložili u njenu karijeru?!.

Crna Hronika
> 00:00h

Kako list saznaje, pošto je Jelena planirala da se vrati u estradne vode, za šta joj je bila potrebna poveća suma novca zbog promocija i reklama, odlučili su se za prodaju nekretnine. Prema navodima sagovornika bliskog porodici Marjanović, iako oni već duže od decenije žive u poklonjenoj kući u beogradskom naselju Borča do ove godine su zadržali stan. - Pošto je Jelena imala veliku želju da se vrati na muzičku scenu, a u tome ju je podržao i suprug Zoran, krenuli su da to realizuju. Zoran je u početku od svojih prihoda finansirao snimanje pesama koje su medijski ostale skoro nezapažene, pa je odlučeno da se u njenu karijeru uloži još više novca. U početku se Zoran snalazio, ali kako je vreme prolazilo, pare su se trošile, a trebale su za medijsku kampanju - navodi izvor Alo. Marjanovići su se, navodi sagovornik, teško odlučili za prodaju stana u kojem su ranije živeli i sa time su odugovlačili sve do ove godine. - Zorica je dobro zarađivala od svojih „seansi“, a Zoran od komponovanja pesama, kao i Jelana od tezgi po raznim svadbama, ali to nije bilo dovoljno. Kada je zagustilo, prodali su taj stan, ali zasad nije poznato da li su taj novac uložili u njenu karijeru - priča poznanik ove porodice.

Foto Kurir

Inače, po medijima se spekulisalo da su Marjanovići zapali u dugove i da je Jelena čak oteta i ubijena zbog toga. Međutim, ove tvrdnje, demantovao je Jelenin svekar Vladimir, koji je rekao da niko njima niti oni nikom ne duguju novac. - Nikome ne dugujemo, mi smo časna porodica, koja je mnogima pomagala - rekao nam je ranije Vladimir Marjanović.

Inače, Marjanovići, prema saznanjima žive godinama u kući koju je Jeleninoj svekrvi Zorici poklonio jedan lokalni privrednik.

- Zorica je tom čoveku pomogla nešto u vezi sa problemom sa njegovim sinom, pa joj je on zauzvart poklonio kuću. Taj čovek je pričao da mu je ona pomoću bioenergije i svojih „moći“ spasla sina. Zorica je, inače, oko dvadeset godina radila u Borči u neposrednoj blizini gde sada živi. Doselili su se u to naselje sa Ceraka, dok je Jelena živela 800 metara dalje od njihove kuće - kaže naš sagovornik. Sa Zoranom se upoznala kada je sa sada pokojnim ocem došla kod Zorana u studio kako bi snimila pesmu. Nakon nekoliko godina, ponovo su se sreli i počeli da se zabavljaju.

Nedovršena kuća Vladimir Marjanović nije odgovarao na pozive, pa smo ostali uskraćeni za odgovor o prodaji stana. Kasnije je čak isključio telefon. Inače, kuća Marjanovića je lepo uređena unutra, dok spolja nema još fasadu. U kući se nalazi i Zoranov studio.