Foto: Reuters

Policija saopštila

(VIDEO) ŠOKANTNO OTKRIĆE: NBA košarkaš ubijen jer je provalio u pogrešan stan?

Košarkaš NBA ligaša Nju Orleans Pelikansa Brajs Dejdžan Džons ubijen je pošto je provalio u jedan stan u Dalasu, otkrila je lokalna policija.

Košarka
> 00:00h

Dejdžan Džons (23) je ubijen pošto je provalio u jedan stan razbivši vrata nogom. Buka je probudila stanara, koji je misleći da je provalnik u pitanju, upucao košarkaša. U saopštenju policije se navodi da je buka probudila stanara, koji je rekao da mu Dejdžan Džons nije odgovorio kada ga je pozvao. Stanar je pomislio da je u pitanju provalnik i upucao je košarkaša, koji je preminuo u bolnici u Dalasu. Američki mediji navode da je Dejdžan Džons stigao u Dalas na proslavu rođendana svoje ćerke, a onda se posvađao sa njenom majkom.

Dejdžan Džons je potom krenuo u stan svoje devojke. Američki mediji navode da je Dejdžan Džons dozivao svoju devojku, a pošto mu nije otvorila vrata provalio je u stan. Međutim, košarkaš je provalio u pogrešan stan zbog čega je i upucan.
"Veruje se da je Dejdžan Džons mislio da provaljuje u stan poznate osobe, ali je ušao u pogrešan stan", izjavio je upravnik zgrade u kojoj se dogodila pucnjava. On je potvrdio da u ovoj zgradi živi devojka košarkaša, čije se ime ne pominje. Dejdžan Džons je za Pelikanse ove sezone odigrao 14 utakmica, a u NBA ligi je debitovao u januaru. On je sa ekipom iz Nju Orleansa potpisao trogodišnji ugovor.