Foto: AP

Ljubav sve veća

(FOTO) Elena i Jugoslav Karić: Najlepši trenuci para koji ne prestaje da oduševljava!

Jugoslav Karić i dizajnerka Elena Karaman Karić jedan su od najlepših parova sa javne scene. Ljubav je sve jača, a on ne propušta priliku da voljenoj Eleni iznova i iznova ispunjava i najluđe, najromantičnije snove...

Stars
> 00:00h

Najskorije iznenađenje oduševilo je sve. Naime, Jugoslav je na ramenu istetovirao Elenin lik! Ona je to ispratila dirljivom porukom.

Zauvek na njegovoj koži", napisala je Elena uz reči pesme "I don't want to miss a thing" grupe Aerosmith, "I could stay awake just to hear you breathing, watch your smile while you are sleeping... Don't want to close my eyes i don't want to fall asleep, cause i'd miss you babe and i don't want to miss a thing"

Porodica Karić uživa u velikoj ljubavi i dobrom, zdravom životu. Lepa dizajnerka se pobrinula da čak i kokošinjac "odgovara" njhovoj bajci. Ćerka Verice Rakočević ima osećaj za detalje i uživa u svom zadatku da oplemeni prostor, na svom ranču na kojem gaji i organsku hranu. Uvek se trude da posvete dovoljno vremena ljubavi. Elena Karaman Karić: Ko kaže da su dijamanti najbolji prijatelji žena? (FOTO) Njih dvoje su napravili mali piknik u zatvorenom, kraj kamina, gde su u pidžamama uživali jedno u drugom. Savet: iznenadite i vi vašu veliku ljubav, posvetite joj se. Uživajte u porodici, slatkim iznenađenjima.

Izvor: Story.rs Sa sajta Story.rs pročitajte i: Kupaći kostimi po izboru Jelene Karleuše: U ovakvim modelima ćete privlačiti sigurno pažnju (FOTO) Nezaboravna zabava u Diznilendu: Viktor Troicki i Aleksandra Đorđević zaljubljeniji nego ikad (FOTO)

I nekadašnje ljubavi se oglasile: Evo kako bivše žene Džonija Depa reaguju na optužbe da je on nasilnik Objava Nikoline Pišek digla Instagram na noge (FOTO) Folk diva postavlja trendove: Nakon Cece, svetski poznata lepotica ponela istu haljinu (FOTO)