Foto: Damir Dervišagić

Ava napravila pometnju na Adi

VRELI PAPARACO: Kakva cica, ispala joj bradavica

Voditeljki nedostaje more, pa je jedva dočekala sunčane dane i prva se okupala na Adi Ciganliji, ronila, igrala se s loptom i bila zvezda kupališta

Stars
> 00:00h

Sezona kupanja na Adi Ciganliji još nije počela, ali ju je nezvanično otvorila sirena iz Zadra Ava Karabatić, koja je odlučila da odmah iskoristi sunčano vreme i prva zaroni u vodu beogradskog jezera.

Atrakcija na Adi... Dobila je aplauz od ostalih posetilaca, pa ih je pozdravila mahanjem

Novopečena voditeljka Hepija na kupalište je došla s kompletnom opremom za plažu. Osim peškira, naočara, kupaćeg kostima, kreme i ulja za sunčanje, kao i vodootporne šminke i lopte, Karabatićeva je sa sobom povela i dvojicu prijatelja da joj prave društvo. Jedan od njih je pevač Vladimir Petkov, kog je Ava sve vreme zvala iz vode da joj se pridruži.

Izvolite.. Karabatićeva je već pocrnela

- Ljudi, voda je odlična. Uopšte nije hladna. Ajde, ulazite! - zvala ih je Ava, a oni su je pitali da li je normalna i kako može da se kupa u jezeru pre leta. - Morala sam da uskočim i zaronim, ipak sam ja dete s mora - pričala je Ava ljudima koji su je posmatrali iz obližnjih letnjih bašti na obali.

Sirena... Ava Karabatić

Kad je videla da je prijatelji kuliraju, izašla je na obalu i povukla sa sobom u vodu Vladimira, koji je stajao obučen u plićaku. Ava je na kraju dobila društvo u jezeru i pažnju svih prisutnih, koji su joj aplaudirali na hrabrosti i ludosti, a ona im je mahala i slala im poljupce.