Policijska doušnica Radmila Matić pobegla u Beč

ONA SE MUVALA SA ZORANOM MARJANOVIĆEM: Ovo je maserka u policijskoj seks-aferi!

Provaljena policijska doušnica, koja je trebalo da odvuče u krevet Zorana Marjanovića ne bi li joj on, tokom erupcije strasti, otkrio neki novi detalj u vezi sa ubistvom pevačice Jelene Krsmanović, vratila se u Beč nesvršena posla...

Crna Hronika
> 22:04h

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, reč je o gastarbajterki Radmili Matić (35).

Policijska doušnica koja je trebalo da seks-aferom sa Zoranom Marjanovićem rasvetli ubistvo pevačice „Granda“ Jelene Krsmanović Marjanović nije nikakva mlađana medicinska sestra, već raspuštenica iz okoline Koceljeve koja je, bežeći u Beč radi boljeg života, u Srbiji ostavila dvoje maloletne dece. Policijska akcija U žižu javnosti dospela je pre dva dana, kada se našla u centru istrage ubistva „Grandove“ pevačice. U javnost su procurile poruke lascivne sadržine koje je razmenjivala sa udovcem nesrećne pevačice Zoranom Marjanovićem. Međutim, kako je Kurir juče objavio, iza prepiske, muvanja, zakazivanja seksa i erotske masaže stajali su beogradski inspektori, kojima su Radmila i njen Fejsbuk profil poslužili kao mamac za Marjanovića. Dopisivanje Policija je do nje došla preko Fejsbuk grupe „Podrška Zoranu Marjanoviću i njegovoj porodici“, putem koje se sa Zoranom duže vreme dopisivala. Kako je dopisivanje odmicalo i Zoran sve više imao poverenja u nju, uključila se policija, koja ju je pozvala da radi za njih. Inspektori su joj potom predložili da bude njihov doušnik i pomogne u istrazi, što je ona prihvatila i došla u Beograd. Dala im je šifru svog Fejsbuk naloga, s kojeg su oni slali poruke Marjanoviću, kao i s mobilnog telefona, preko Vajber aplikacije. Pakleni plan im je ubrzo provaljen, a poruke koje je Zoran razmenjivao s njom, tj. policijskim inspektorima. puštene su u javnost. Zbog toga je Radmila pobesnela na policiju tvrdeći da je izigrana i da nije ispoštovan prethodni dogovor. Uzorna građanka kojoj je jedini cilj bio da pomogne policiji u rasvetljavanju jedne od najvećih misterija u poslednjih nekoliko godina rodom je iz sela Donje Crniljevo kod Koceljeve. Kako Kurir saznaje, Radmila nema 24 godine, kao što piše u porukama upućenim Zoranu Marjanoviću, već je na pragu pete decenije, a u Beču ne radi kao medicinska sestra, već kao priučena maserka! Razočaranje Ona se veoma rano udala, a ubrzo se i razvela od vrednog poljoprivrednika Dobrivoja (47) iz sela Bukor blizu Šapca, s kojim ima dvoje maloletne dece - ćerku (17) i sina (15). - Sumnjam da Radmila radi kao medicinska sestra u Beču, pa ona je samo osnovnu školu završila. Ranije mi je ćerka pominjala da radi kao maserka u Austriji - kaže za Kurir Radin bivši muž Dobrivoje, za koga se udala kad je imala samo 15 godina. Brak, međutim, nije potrajao jer je posle samo nekoliko godina raskrinkana doušnica ostavila muža i decu i pobegla u Beč. - Ona je još davno otišla u Beč, zato smo se mi i rastali. Nas dvoje nismo zajedno još od 2005. godine, čujemo se samo kad treba da se dogovorimo o viđanju dece. Sin živi sa mnom, a ćerka, pošto je skoro punoletna, izabrala je da ode kod majke. Trenutno je u Crniljevu kod babe i dede, a verovatno će otići za majkom u Beč - dodaje bivši muž Dobrivoje.

Otelo se kontroli POLICIJA UGASILA RADIN PROFIL Fejsbuk profil sa kog su se policijski inspektori u Radmilino ime danima dopisivali sa Zoranom Marjanovićem prekjuče je deaktiviran kada se ceo slučaj oteo kontroli. U snimljenom telefonskom razgovoru ona je potvrdila da su ga policajci koristili, a potom i isključili.

Šabačko podzemlje DRUŽILA SE S MAFIJAŠIMA Radmilina rođaka rekla je još za Kurir da je ona volela da se druži sa opasnim momcima, kao i da je s jednim šabačkim kriminalcem bila baš bliska. Zbog toga se u Koceljevi priča da je policija do nje došla upravo preko njenih poznanika iz šabačkog podzemlja.

Provalio ZORAN: ZNAO SAM DA MI JE NAMEŠTAJU Zoran Marjanović kaže da je Rada ispala glupa i da je od samog starta znao da mu je ona nameštena.- Svaka vam čast što ste je raskrinkali. Mnogo je glupa ispala. To je novinarstvo, kad utvrdiš istinu. Ja razumem da policija radi svoj posao i podržavam svaku njihovu akciju. Nemam ja šta kome da se pravdam, kao što sam i rekao, od samog starta mi je ta žena bila sumnjiva. Nadam se da će me sad ostaviti na miru. Dosta je bilo istovareno šodera na mene - kaže Zoran za Kurir. LJ. S.