Foto: Printskrin

Fudbaleri bezbedni

(VIDEO) KARIOKE IZBEGLE TRAGEDIJU: Ubijena 2 muškaraca u kampu fudbalske reprezentacije Brazila!

U pucnjavi u kampusu Univerziteta Kalifornija u Los Anđelesu (UCLA) ubijen je profesor mehaničkog inžinjeringa Vilijam Klag, dok je ubica izvršio samoubistvo.

Fudbal
> 00:00h

U ovom kampu smeštena je fudbalska reprezentacija Brazila, koja se priprema za Kopa Amerika. "Neko je došao u naš kamp i naredio nam da svi odemo u drugu učionicu, jer se nešto dešava u zgradi. Svi smo se smestili u jednu malu učionicu", rekao je jedan od studenata.

Student Bruno Marijenberg izjavio je da želeo da gleda trening reprezentacije Brazila. "Hteo sam da vidim brazilske fudbalere, ali kada sam stigao video sam da ljudi beže, trče, a onda sam saznao za pucnjavu", naveo je Marijenberg. Zvaničnik policije je naveo da ubica još nije identifikovan. Na stotine policajaca preplavilo je kampus posle pucnjave. Šef policije Čarli Bek je saopštio da je kampus ponovo bezbedan. Pucnjava se desila u maloj kancelariji u zgradi inženjerskog odseka "Bolter hol", a Bek je naveo i da je pronađen pištolj i nešto što bi moglo da bude poslednja poruka samoubice.
Kopa Amerika biće održana od 3. do 26. juna.