Foto: Dragan Kadić

MISTERIJA

ČOVEK U ZAVOJIMA PROGANJA ZORANA MARJANOVIĆA: Zastrašuje muža i majku ubijene!

Marjanovići i Krsmanovići su u strahu zbog svakog nepoznatog ko se pojavi na nasipu ili u blizini njihovih kuća

Crna Hronika
> 00:00h

BEOGRAD - Čovek mumija već nekoliko dana uhodi Zorana Marjanovića po Borči, saznaje Kurir. Ovog misterioznog muškarca reporteri Kurira fotografisali su na nasipu u Crvenki, na kome je Jelena Marjanović ubijena, tokom otkrivanja spomen-ploče.

Muškarac koji je bio umotan u zavoje dovezao se do nasipa u Crvenki baš na dan kad je postavljena spomen-ploča. On je sedeo u automobilu na nasipu i posmatrao ljude i mesto gde je nesrećna Jelena pronađena.

Čovek je izašao iz automobila, stajao pet minuta i gledao majstore koji su postavljali ploču i okupljene novinare. Kad su se porodice Marjanović i Krsmanović pojavile, muškarac se vratio u automobil. Skinuo je zavoje s glave i još neko vreme je sedeo u automobilu, a zatim se odvezao u nepoznatom pravcu. - Molim vas, proverite ko je taj čovek. Veoma je čudno što stoji i posmatra šta se dešava. Veoma sam se uznemirila zbog toga - rekla je Zorica Krsmanović. Njen zet se na to nadovezao i rekao da su mu svi sumnjivi.

Čudaci na nasipu - Verujte da su mi svi ljudi sumnjivi. Više ne znam ko nam želi dobro, a ko zlo. Ja danju i noću dolazim na nasip ne bih li nekog tu zatekao i donosim cveće koje se konstantno čupa i razbacuje po livadi. Pa kome smetaju moje crvene ruže? Ovaj automobil vidim prvi put, ali nije mi jasno zašto mu je zamotana glava - kazao je Zoran za Kurir. Marjanovići su se veoma zabrinuli zbog pojavljivanja ovog misterioznog muškarca, tvrdi naš izvor blizak porodici. - Pevačicina majka se raspitivala kod okupljenih kad je čovek mumija došao i da li ga neko poznaje. Bilo je jezivo, stajao je sa zavojima na glavi i nije skidao pogled sa Zorana i Zorice. Posle svih neobičnih dešavanja, Marjanovići i Krsmanovići su u strahu zbog svakog nepoznatog ko se pojavi na nasipu ili u blizini njihovih kuće - dodaje naš izvor. Kurir je ranije pisao da na nasipu nepoznata osoba svake noći kida i razbacuje ruže koje Zoran i Jelenina majka Zorica ostavljaju na mestu gde je telo nesrećne pevačice otkriveno. - Sumnja se da je muškarac koji se pojavio na nasipu upravo osoba koja kida cveće. Marjanovići su uočili da tokom noći budu počupane samo crvene ruže koje Zoran i Zorica donose, dok ostalo cveće stoji - priča naš sagovornik i nastavlja: Zgaženo cveće - Zoran nosi isključivo crvene ruže jer su one simbol ljubavi koju je osećao prema Jeci. Moguće je da je fantom neko ko je opsesivno bio zaljubljen u pevačicu, pa mu to cveće zbog toga smeta - objašnjava izvor Kurira. Interesantno je da nakon pojavljivanja misterioznog muškarca cveće koje ostavljaju za Jelenu niko više ne dira. Navodno, porodicu ne bi iznenadilo ni da je čovek mumija pripadnik neke sekte. - Poznato je da sektaši obilaze mesta na kojima su se dogodili zločini i groblja. Ne isključuje se ni mogućnost da neko samo pokušava da zaplaši unesrećene ljude. Bukvalno žive u paklu - kaže poznanik porodice.