Foto: Damir Dervišagić

Darko pevao

DOK MUŽ PEVA, ONA CIRKA: Ana Sević mortus pijana!

Dok je Lazić držao mikrofon i rokao narodnjake, Sevićeva pila votku, đuskala u separeu i privlačila pažnju dubokim dekolteom

Stars
> 18:04h

Zvezda „Granda“ Darko Lazić preksinoć je zabavio beogradsku publiku, ali i svoju suprugu Anu Sević, koja je posle dužeg vremena izašla s društvom i, kako dolikuje, odvalila se od alkohola za sve pare!

Dok je folker držao mikrofon u ruci i zarađivao za hleb, pevačica i voditeljka „Nekih novih klinaca“ đuskala je u separeu i ispijala votku za votkom. Ana retko retko izlazi, što zbog svojih poslovnih obaveza, što zbog ćerkice Lorene, ali je ovog puta napravila izuzetak.

- Lorenu čuvaju moji roditelji. Konačno i ja malo da se opustim - rekla nam je Ana kada smo stigli na splav oko ponoći.

Opustila se... Sevićeva izašla posle dugo vremena

Pevačica je već tada uveliko bila pod gasom. Ali bila je i seksi. Čipkasta majica na bretele istakla je njene bujne grudi, a ona je zavodljivo plesala uz hitove svog muža. Kada je Lazić primetio da bi đavo mogao da odnese šalu, odnosno da je njegova žena baš mnogo popila, napravio je pauzu i odmah došao kod nje. Ali kako pijanoj osobi objasniti da je pijana? Nikako! Tako je i Darko na kraju odustao, više puta ju je poljubio u vrat i popio malo votke za utehu.