Foto: Dado Đilas

Jasna poruka kapitena

(VIDEO) IVANOVIĆ KATEGORIČAN: Za Srbiju protiv Rusije počinju kvalifikacije

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović u najavi duela sa Rusijom ne krije da će ovo za Orlove biti više od prijateljskog meča.

Fudbal
> 02:24h

- Ovo nam je treća utakmica u nizu, poslednja pred Republiku Irsku i ne možemo da biramo. Moramo da radimo najbolje što možemo da bi dočekali početak kvalifikacija spremni.Niko nas ne pita, niko sutra neće pričati o sistemu, bitni su samo rezultati i važno je da mi na terenu pokažemo koliko vredimo, jasan je Branislav Ivanović.

Srbija je ostvarila tri vezane pobede, nema sumnje da su one uticale na atmosferu.

-Samopouzdanje je važno, pobede su lek za sve.Treba da nastavimo u istom stilu. Istina, prethodne dve utakmice su pokazale i dobre i loše strane, sada je pred nama najjači rival i očekuje nas prava provera. Moramo da pokažemo da za nas kvalifikacije počinju od sutra. Rusija je za kapitena Srbije posebna inspiracija, koliko Rusi mogu na predstojećem EP?

-U fudbalu više nema apsolutnih favorita,pokazale su to i minule kvalifikacije. Očekujem i sada na EP dosta iznenađenja, ekipa koje iz drugog plana mogu da ugroze na papiru jače rivale. Rusija spada u tu grupu selekcija koje mogu daleko da doguraju. Važan je start, mnogo zavisi od prvih utakmica.Voleo bih zbog moje povezanosti sa Rusijom da budu uspešni na EP, rekao je Branislav Ivanović.