Foto: Dado Đilas

Selektor iskoristio popust

PAPARACO: Muslin u šopingu!

Trener naših najboljih fudbalera najviše vremena proveo pred policama s kozmetičkim proizvodima za dame, a korpu napunio i slatkišima

Fudbal
> 00:00h

Selektor Slavoljub Muslin planira da iznenadi svoje najbliže nakon puta u Monte Karlo, ali paparaco Kurira mu je poremetio planove. Ne, niko neće saznati šta je na kraju strateg „orlova“ odneo na kasu. Dovoljno je to što će se neko sigurno obradovati njegovom poklonu, jer najviše vremena proveo je gledajući ponudu slatkiša i kozmetičkih proizvoda za dame. Ovog puta, očigledno, selektor je najmanje razmišljao o svojim potrebama i sitnim zadovoljstvima, što je nekako i normalno ako se zna da ga očekuje prvi ozbiljan ispit u Monte Karlu kao glavnokomandujućeg nacionalnog tima.

Nema sumnje da bi za njega najveći poklon bila pobeda danas protiv Rusije, ali za to se, pored njega, moraju da postaraju i igrači. Protivnik nije bauk i Muslinu je vrlo dobro poznat, budući da je godinama radio u ruskim klubovima. Očekuje se da Slavoljub Muslin igračima naredi oprez na početku i da se šansa traži u brzim prodorima Rukavine i Kolarova po krilu, kojima će se po potrebi pridodavati Tošić ili Tadić. Na drugoj strani, protivnik neće imati razloga da previše kalkuliše, jer za koji dan startuje na EP.