Polemika u parlamentu

PAJTIĆ: Nisam psovao, samo fiziološki reagovao na optužbe

BEOGRAD - Šef poslanika DS Bojan Pajtić izjavio je da nije istina da je tokom izlaganja opsovao u parlamentu, već da je "za sebe", posle izlaganja i mimo zvaničnog dela, fiziološki reagovao na optužbe da je od dece sa posebnim potrebama ukrao novac.

Politika
> 13:44h

Pajtić je novinarima u parlamentu rekao da poštuje dostojanstvo parlamenta i da mu je žao što se čulo nešto što je rekao za sebe.

(VIDEO) GDE SU TI MANIRI: Pogledajte kako i Pajtić ume sočno da opsuje

"Mislim da niko normalan i niko pri zdravom razumu ne bio ostao hladnokrvan kada se ponavlja tako užasna i odvratna optužba da je ukrao od dece sa posebnim potrebama i ni od koga se to ne može očekivati", rekao je Pajtić.

On je rekao i da se rasprava o izboru predsednika parlamenta pretvorila u maltretiranje opozicije i da pokazuje kako će se vlast ophoditi prema opoziciji ubuduće. Kako je dodao, DS je sve vreme meta napada - da su krimilanci, da su palili skupštinu, krali od bolesne dece... "Onda morate da reagujete. Ideja vlasti je da spočitava opoziciji. Mi, ako nismo napadani, nemamo nameru nikoga da vređamo", rekao je Pajtić.