Foto: Ps

Dnevna doza humora

(GIF + VIDEO) Bing: 10 nezaboravnih scena zbog kojih će vam poći suze na oči od smeha

Nezaboravnu seriju "Prijatelji" stvorio je super dvojac, Marta Kofman i Dejvid Krejn, i bićemo im uvek zahvalni na tome. Oni su ti koji su u naše živote uveli šest prijatelja i njihove dnevne zavrzlame...

Pop kultura
> 00:00h

Jedan koji se posebno isticao po sarkastičnim dosetkama, i veoma neobičnim životnim stilom (jer ga je snašlo i šta treba i šta ne treba...), je Čendler Bing. Čendlera Binga oživeo je glumac Metju Peri, koji je i privatno sveopšte prihvaćen kao šaljivdžija. Rođen je 19. avgusta 1969. godine i odrastao je u Kanadi. Pojavljivao se (i pojavljuje se) u mnogim serijama i filmovima, ali i njegov život je svakako obeležila uloga Čendlera. Sledećih 10 najsmešnijih momenata razvedriće vam dan! Smejaćete se do suza i prisetićete se nekih od najboljih momenata sa televizije ikada. 1. Kad je Čendler živeo sa Edijem.

2. Čendler govori britanski engleski.
3. Zarobljeni Čendler.
4. Čendler izlazi sa Dženes, opet.
5. Čendler peva piletu.
6. Novogodišnje odluke Čendlera Binga.
7. Čendler slučajno nazvao Dženis kravom.
8. Čendler i Džoi i ormar.
9. Čendler kod krojača.

10. Čendler se seli.

BONUS: Oni su bili sa Prijateljima, da li ih se sećate?
Neverovatno je to koliko su zabavni čak i danas, kada je prošlo više od dvadeset godina od prikazivanja prve sezone na televiziji. Izvor: Story.rs Sa sajta Story.rs pročitajte i: Vreme mu ne može ništa: Ovako danas izgleda Ros iz Prijatelja (FOTO) Mama zna najbolje: Marija Karan je svog sina tako sredila da mu niko ne može odoleti (FOTO) Lekcija o prijateljstvu koju ne smete propustiti: Novak i Jelena Đoković doputovali u Beograd zbog venčanja svog prijatelja (FOTO) Najlepši momenti sa nastupa u Hrvatskoj: Seka Aleksić zapalila scenu! (VIDEO) Otkriven identitet: On je #UglyNakedGuy kog su slavni Prijatelji godinama posmatrali kroz prozor! (FOTO)