Foto: Printscreen

Suđene

(VIDEO) LUDA NOĆ NA IMANJU: Mića ispolivao Jelenu, Saška jedva utekla batinama...

Noćas na imanju u Lisoviću bilo je veoma burno tokom suđenja, Marina Perazić tužila Nikolu Lakića, Milana Đorđevića Crnog, Gogu Aleksić i Lepog Miću zbog uvreda.

Stars
> 00:28h

“Ovog puta je Marina tužila Nikolu, Crnog, Gogu i Miću zato što su za nju rekli da je škrta i pokvarena. Marina dodaje u tužbi da ju je najviše povredilo kada su za nju rekli da je zla i da ide iz tabora u tabor kako bi sigurnije stigla da pobede. Niko nije angažovao advokata, sudija Filip je dobio ovaj slučaj i on će večeras nakon suđenja i presude odlučiti o tome kakvu kaznu zaslužuje tuženi”, pročitao je Žika.

Marina se tokom suđenja ubacivala ljudima u reč, pa je zbog toga Filip pukao. “Jelena i Saška su moje obezbeđenje, tako da su slobodne da raspolažu bilo čime da bi je ućutkale. Vas dve bih zamolio da ako osetite da ona krši pravila, na vama je da vidite kako ćete da je ućutkate”, rekao je on. "Vi njima dajete zeleno svetlo da oni mene poliju? E pa onda ja prekidam suđenje, povlačim tužbu, zato što neću da dozvolim da mene neko poliva, jer je sudija dao dozvolu da mene neko poliva! S obzirom na to da se ja ne osećam bezbedno u ovoj sudnici, povlačim tužbu”, rekla je Marina.
Ceca i Marija Ana su tužile Dušicu zato što više ne mogu da podnesu njeno flertovanje i nabacivanje Filipu i Crnom. Niko nije angažovao advokata, a na mestu sudije naći će se Jelena Golubović”, pisalo je u pismu koje je stiglo na imanje. “Za razliku od tebe, Ceca igra igru, a ti si željna ku*ca i nedoje*ana!”, rekla je Marija Ana svojoj protivnici.
Saška Karan i Miki Mećava su sve vreme provocirali jedno drugo, a onda je pevačica zgrabila njegov kačket i počela da beži, a on je odmah krenuo da trči za njom. Pevač ju je stigao, zgrabio je i oteo joj kačket. “Vidi, pogledaj kako me štipa. Pogledaj kako je on agresivan!”, vikala je Saška kad su se vratili u kuću.
Lepi Mića pokušao je da prokomentariše suđenje Dušici Grabović, a Jelena Golubović mu je stalno upadala u reč, pa mu je pukao film. “Je.em li ti majku! Pi.ka ti materina smrdljiva! Go.no jedno!”, izvikao se, pa ju je polio vodom, a onda je pljunuo.