Foto: KK Mega Leks

Revija za kraj sezone iz snova

MIŠKOVI VETERANI BOLJI OD KLINACA: Banjica dobila Meginu budućnost

Revijalnom utakmicom između pionira Banjice Mega i veterana Banjice na otvorenim terenima na Avalskom drumu, Mega je spustila zavesu na najbolju sezonu u istoriji kluba.

Košarka
> 00:00h
FOTO: KK Mega Leks
FOTO: KK Mega Leks
FOTO: KK Mega Leks
FOTO: KK Mega Leks
FOTO: KK Mega Leks

Zabavni program tokom kojeg su podeljeni brojni pokloni i nagrade, začinjen atraktivnim košarkaškim potezima, upriličen je upravo u čast Meginih pionira koji su u prvoj takmičarskoj sezoni stigli do titule vicešampiona Srbije.

Veterani, predvođeni kapitenom i poznatim košarkaškim menadžerom Miodragom Ražnatovićem, nisu želeli da prepuste slavu nasladnicima pa su pobedili rezultatom 65:54. Ali, treba istaći da su imali značajnu pomoć nekadašnjeg reprezentativca Srbije Marka Kešelja, koji je bio specijalno pojačanje za ovaj meč. Za MVP-ija utakmice izabran je Branko Božanić koji je na poklon dobio ajpod uređaj.

U poluvremenu utakmice organizovano je i takmičenje u šutiranju trojki. Ređali su igrači iz pionirske i veteranske ekipe u pokušajima van linije 6,75, a zanimljivo je da trijumf odneo jedan od gledalaca koji je nasumično izabran u publici. Marko Gavrilović je u finalu osvojio 15 poena i zasluženo osvojio mobilni telefon. Takođe, nekadašnji prvotimac Crvene zvezde Dejan Mišković trijumfovao je u nagradnoj igri za gledaoce pogodivši iz prvog šuta koš sa pola terena. Na poklon je dobio dres reprezentacije Srbije.

Na tribinama je bilo mnogo poznatih lica iz sveta košarke kao i brojni prvotimci i članovi stručnog štaba Mega Leksa.

Veterani Banjice - Pioniri Banjica Mega 65:54 (14:6, 12:13, 22:13, 17:22) Veterani Banjice: Ražnatović 6, Hadžić, Kokir, Božanić 6, Zdravković 18, Latinović, Cvetković 4, Stanić 13, Kešelj 18, Mihajlović. Pioniri Banjica Mega: Miljuš 5, Pećanac, Ćirović 4, Vićentijević 5, Musić 5, P. Kovačević 8, Strainović, Langović 14, V. Kovačević, Draganić, Mlađenović 2, Milošević 3, Mehić 4, Čanak, Mišković 4.