Užas!

MAJKA JE DALA OTKAZ BEBISITERKI POSLE OVOG SNIMKA: Video na kom na bebu pada voda je užasan!

Britani Dikson kaže da je bila užasnuta kada je videla kako galoni vode padaju na njenu 7-mesečnu ćerku dok j ebil apod nadzorom bebisiterke.

Ludi svet
> 19:32h

Dezire Hauel iz Indijanapolisa snimila je ovaj video u sredu kada je svedočila nečemu za šta je ona verovala da je uznemirujuće ponašanje bebisiterke. Video pokazuje kako na bebu pada kofa vode dok siterka samo stoji pored nje. Žena je onda brzo podigla dete kada ga je pogodio galon vode. Hauelova je rekla da joj se činilo kako je to ponašanje zlonamerno. "Beba je plakala i gutala tu vodu. Nadam se da se dete neće udaviti u snu", napisala je. Hauleova je rekla da je bebisiterka to uradila već bnekoliko puta pre nego što je snimljen video. "Želela sam da stavim video na Fejsbuk kako bih upozorila bebinu majku", rekla je.

Video se brzo raširio po internetu i stigao je do bebine majke, Britani Dikson, koja je bila užasnuta. Majka je odmah odvela dete kod doktora koji su rekli da je Anora iskusila davljenje na suvo gde je inhalirala vodu kroz usta i nos i to je napravilo spazam u disajnim putevima. Diksonova je odmah otpustila bebisiterku.

Pogledajte i taj jezivi video snimak: