Foto: Jutjub

Iznenađenje

ZAMISLITE DA PRONAĐETE OVO KOD BABE I DEDE NA TAVANU: Pravo pravcato piratsko blago!

Tavan je mesto gde misterije žive. Ako vi ili neko koga vi poznajete živi u kući koja ima tavan duže vreme, verujte da se tamo sigurno kriju neke misterije koje čekaju da budu otkrivene.

Ludi svet
> 14:10h

Verovatno nećete imatu tu sreću kao porodica Lopez iz Tampe, Florida, ipak je vredno proveriti. Prošle godine, članovi Lopez porodice otkrili su grozno i neverovatno otkriće na tavanu kod babe i dede: kutiju autentičnog piratskog blaga.

Kada su Majk i Maria Lopez odrastali, sećali su se da im je deda pričao priče o svom ocu koji je pronašao blago Hozea Gaspara (poznatog španskog gusara). U to vreme, oni su otpisali dedine priče kao smešne.

Tako je i bilo sve dok nisu pronašli čudnu kutiju na tavanu.

Unutra se nalazila mapa Tampe iz 1930. godine, očuvana ruka i nekoliko španskih i portugalskih novčića iz 18. veka. Kada su brat i sestra uzeli kutiju i odneli u neke antikvarnice, sadržaj je bio autentičan.

Lopez deca nisu bila sigurna u šta da veruju...ili šta uopšte da rade sa kutijom. U ovom trenutku, oni razmišljaju da ostane u porodici kao nasledstvo i nemaju nameru da je prodaju. Bar ne za sada.

(ViralNova)