Foto: Profimedia

Prirodno

ČUDO ZA MRŠAVLJENJE: Recept ruske travarke koji brzo skida kilograme i centimetre u struku

Recept ruske travarke navodno je jedan od najdelotvornijih za gubljenje kilograma.

Žena
> 00:00h

Irina Stefanovska, koju smatraju najboljim ruskim travarom tvrdi da recept za revolucionarni melem kojeg je osmislila može pomoći ženama da izgube 10 centimetara u struku za samo tri sedmice.

Njen recept je zaista jednostavan i napravljen je od svih prirodnih sastojaka, koji se mogu kupiti u svakoj prodavnici. Tajni sastojak melema je ren. Stefanovska tvrdi da je ren ključni dodatak masne hrane, jer pomaže da se hrana brže svari, a podstiče i razvoj dobrih bakterija u crevima. Ren pomaže u mršavljenju, čisti organizam i poboljšava metabolizam. Bogat je vitaminom C, B1, B6, B12, gvožđem, magnezijem, kalcijem i fosforom.

Evo što vam treba i kako trebate pripremiti ovo "čudo":

Ren

3 limuna

3 kačičica meda

Priprema: Iseckajte ren i stavite ga u blender. Miksajte dok smesa ne postane glatka. Dobro operite limune, narežite ih i očistite od koštica. Tako naseckani limun dodajte u blender, a zatim i med i miksajte dok se sva tri sastojka ne stope. Mešavinu možete držati u tegli u frižideru. Svaki dan dva puta dnevno uz obrok uzmite jednu kašičicu mešavine. Rezultati za tri sedmice biće neverovatni.

(nezavisne.com)