Glamur na crvenom tepihu

Ovo su dame koje oduzimaju dah!

Ove godine Kanski festival proslavlja svoj 65. rođendan, pa je u skladu s tim i veliki broj zvanica zablistao u punom sjaju

Stil
> 13:16h

Dive na Kroazeti. Crveni tepih u Kanu i ove godine privukao je pažnju svetske javnosti jer su po njemu prošetale brojne svetske lepotice u zaista veličanstvenim kreacijama, koje su najpoznatiji svetski dizajneri pravili specijalno za njih. Ni ovaj put dame nisu podbacile, pa su ljubitelji mode mogli da uživaju u njihovim glamuroznim izdanjima. Bez imalo sumnje, najviše pažnje privukle su Eva Longorija i Dajana Kruger. Eva kao sirena Eva Longorija veliki je je ljubitelj „sirena” krojeva, a ovog puta prisutne je iznenadila dužinom šlepa. Nežnoružičasta haljina koju potpisuje Markeza istakla je vitko telo lepe glumice, a uz nju su se savršeno uklopili bela torbica istog brenda i romantična frizura.

Atelier Versace

Možete li da verujete da Džejn Fonda ima 74 godine? Kao što vidite, ova vremešna dama nije izgubila ni stil ni stas, što je zaista za svaku pohvalu.

Giam Battista Valli Kad je reč o crvenom tepihu, Dajana Kruger retko greši. Haljina koja podseća na one koje su nosile antičke vladarke na njoj je izgledala sjajno.

Michael Angel Lepa Frida Pinto fotografima je rado pozirala u roze haljini sa šljokicama.

Dolche&Gabanah Eva Hercigova izabrala je samo naizgled jednostavnu belu haljinu. Vez i čipka učinili su da njen izgled bude ocenjen čistom desetkom.